ΣΠΟΡ

NBA: Όλοι περιμένουν τη νέα σεζόν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Όλοι περιμένουν τη νέα σεζόν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
Αφιέρωμα του NBA στο Γιάννη Αντετοκούνμπο EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ένα ακόμη αφιέρωμα ετοίμασε το NBA στους Μιλγουόκι Μπακς και το Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενόψει της νέας σεζόν, που ξεκινά σε 41 ημέρες, στις 17 Οκτωβρίου. Ο Greek Freak συνεχίζει πάντως να παρακολουθεί το Eurobasket και να ενθαρρύνει με μηνύματά του τους διεθνείς.

Με μια ακόμη ανάρτηση του και στο σχόλιο, "καλή δουλειά παιδιά", σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την πρόκριση της εθνικής ομάδας στα νοκ άουτ ματς του Eurobasket, μετά τη νίκη επί της Πολωνίας.

18429420


(Και μετά την πρόκριση της εθνικής ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε σχόλιο στο Instagram - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MAURI RATILAINEN)

https://www.instagram.com/p/p

Την ίδια ώρα το NBA ετοίμασε ένα βίντεο για τους αστέρες που θα λάμψουν στη σεζόν 2017-18 και δεν είναι Αμερικανοί. Παίκτες από 41 χώρες θα αγωνιστούν και εφέτος και ανάμεσά τους είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, σημειολογικά, ο Giannis είναι ο 2ος στην σειρά παρουσίασή τους, πίσω από το Ντιρκ Νοβίτσκι.

Τα αφιερώματα του NBA στους Μιλγουόκι Μπακς δε σταματούν πάντως. Ετοίμασαν και μια ανάλυση για τη νέα σεζόν και πως η ομάδα έχει στηθεί γύρω από το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

2017 03 30T002659Z 1996408436 NOCID RTRMADP 3 NBA MILWAUKEE BUCKS AT BOSTON CELTICS


(Έτοιμος και πάλι για υψηλές πτήσεις ο Αντετοκούνμπο - Πηγή: REUTERS / WINSLOW TOWNSON-USA TODAY Sports)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ