ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ετήσια συνδρομή γυμναστικής με 48€ μόνο από τα Υava Fitness Centers!

Ετήσια συνδρομή γυμναστικής με 48€ μόνο από τα Υava Fitness Centers!

Tη δυνατότητα να αποκτήσεις ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 48€ σου δίνουν για φέτος τα Υava Fitness Centers, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα, αυστηρά έως και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019. Προσοχή όμως… φέτος είναι η τελευταία φορά που τα Yava δίνουν αυτή τη δυνατότητα σε όλους για να κάνουν το καλύτερο δώρο στο εαυτό τους, στους φίλους τους, στην οικογένεια τους, στους γνωστούς τους, στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς. Επενδύσετε στην υγεία σας χωρίς να ξοδευτείτε με μόνο 4 ευρώ τον μήνα ή 0,10 λεπτά την ημέρα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μπορείς να αποκτήσεις λοιπόν μέχρι και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 48 ευρώ, όχι μόνο για μία χρονιά αλλά και για όσα χρόνια θέλεις, κερδίζοντας παράλληλα την εγγραφή σου (αξίας 30 ευρώ), προνομιακές εκπτώσεις σε μοναδικές καινοτόμες υπηρεσίες του δικτύου, επιπλέον δωρεάν ετήσιες συνδρομές, και πολλά - πολλά δώρα !

Και όταν λέμε για όσα χρόνια θες τα Yava το εννοούν!

Εάν επιλέξεις να αποκτήσεις 3 ετήσιες συνδρομές κερδίζεις επιπλέον δωρεάν 6 μήνες πρόσβασης στο γυμναστήριο της επιλογής σου, ενώ εάν αποκτήσεις 4 συνδρομές, κερδίζεις μια ακόμα ετήσια συνδρομή δώρο! Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι με μόνο 192 ευρώ έχεις πρόσβαση στο γυμναστήριο της επιλογής σου για ολόκληρα 5 χρόνια! Δηλαδή η ετήσια συνδρομή σου ανέρχεται στα 38 ευρώ!

esoteriki 34years

Πώς θα κάνεις την εγγραφή σου

Η συγκεκριμένη υπερπροσφορά ισχύει μόνο για αγορές που θα γίνουν τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 εντός των γυμναστηρίων σε όλη την Ελλάδα. Εάν όμως δεν θέλεις να περιμένεις στην ουρά, μπορείς να εξασφαλίσεις τώρα, την εγγραφή σου στην προνομιακή τιμή των 48€ online εδώ αυστηρά μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου. Εάν είσαι ήδη ενεργό μέλος των YAVA, η συνδρομή σου θα ισχύει μετά τη λήξη της προηγούμενης.

Επιπλέον μεγάλα δώρα και προνόμια!

Φέτος με κάθε αγορά ετήσιας συνδρομής συμμετέχεις στη μεγάλη κλήρωση, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει 48.000€ μετρητά! Αν αγοράσεις από δύο συνδρομές και πάνω συμμετέχεις επιπλέον σε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 208, 1.200 κυβικών. Με κάθε επιπλέον συνδρομή που αγοράζεις αυξάνεις αντίστοιχα τις συμμετοχές σου στις κληρώσεις. Μαζί με την αγορά της συνδρομής σου θα λάβεις 4 Gift Cards για να τις δώσεις σε φίλους σου, στην οικογένειά σου, σε γνωστούς σου, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν και εκείνοι της προνομιακής τιμής των 48€.

esoteriki car

Αγοράζοντας τώρα την ετήσια συνδρομή των 48€ είτε είσαι ήδη μέλος, είτε είσαι νέο μέλος έχεις:

  • Έκπτωση 50% σε όλες τις υπηρεσίες Personal Training (Personal Training, Pilates Reformer, TRX, Ηλεκτροδιέγερση)
  • 1 + 1 δώρο σε Small Groups, Vacu Power, Vibration Training
  • Έκπτωση 40% σε όλες τις υπηρεσίες αισθητικής BODYSHOCK48
  • Έκπτωση 15% σε προϊόντα που διατίθενται στο eshop.yava.gr
esoteriki yava secret beauty

Με τις Gift Cards που θα λάβεις μόλις πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου κερδίζεις:

Για κάθε 3 άτομα που θα εγγραφούν μέσω των Gift Cards που έδωσες, επιπλέον 6 μήνες που θα προστεθούν στη συνδρομή σου

Για κάθε 4 άτομα που θα εγγραφούν μέσω των Gift Cards που έδωσες, μια επιπλέον ετήσια συνδρομή

Για κάθε άτομο που θα εγγραφεί, έχεις και μια επιπλέον συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση των 48.000€

esoteriki giftcard

Επίσης αυτοί που θα παραλάβουν τις Gift Cards από εσένα θα έχουν και εκείνοι τη δυνατότητα να εγγραφούν με την ίδια προνομιακή προσφορά των 48€ και να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση για τα 48.000€ μετρητά. Επίσης θα λάβουν ο κάθε ένας που θα εγγραφεί 4 καινούργιες Gift Cards, όπου και εκείνοι με τη σειρά τους, θα μπορούν να τις προωθήσουν σε φίλους τους και γνωστούς τους με τα ανάλογα οφέλη και προνόμια

Η ετήσια συνδρομή στα Yava Fitness Centers εκτός από τις εκπτώσεις και τα προνόμια περιλαμβάνει:

Ελεύθερη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων

Χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελευθέρων βαρών

Συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση

Χρήση σάουνας και χαμάμ σε συγκεκριμένα γυμναστήρια

Χρήση αποδυτηρίων και lockers

Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ανανεώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας

Δωρεάν εγγραφή

Ακόμα το σκέφτεσαι… κάνε την εγγραφή σου τώρα εδώ και άλλαξε τη ζωή σου οριστικά

Το έμπειρο προσωπικό των Yava Fitness Centers σε περιμένει για να σε καθοδηγήσει σωστά και με ασφάλεια. Θα σε βοηθήσει να σχεδιάσετε το πρόγραμμα εκγύμνασης που σου ταιριάζει με τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάνε τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητάς σου και απόλαυσε τα οφέλη της στην υγεία σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις υπερβολικά έξοδα.