ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε το ξενοδοχείο του μέλλοντος στο περίπτερο της Κωτσόβολος στη HORECA

Ανακαλύψτε το ξενοδοχείο του μέλλοντος στο περίπτερο της Κωτσόβολος στη HORECA

Πώς θα μοιάζουν τα ξενοδοχεία του μέλλοντος και ποιες είναι οι νέες τάσεις που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να αναβαθμιστούν; Μπορεί, σήμερα, να θεωρούμε πως όλα τα ξενοδοχεία είναι ίδια. Παρόλα αυτά, σημαντικές αλλαγές συντελούνται, με τα καταλύματα να προσαρμόζονται στις τεχνολογικές επιταγές της νέας εποχής και να εκσυγχρονίζονται, προσφέροντας στους επισκέπτες εξατομικευμένες εμπειρίες και ικανοποιώντας πολλές και διαφορετικές τους ανάγκες.

Πολλές από τις καινοτομίες εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε μέσα στα επόμενα χρόνια, θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της Κωτσόβολος στη HORECA 2018, στο Hall 2, Stand B12, από τις 9 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Η τεχνολογία –φυσικά- κατέχει εξέχουσα θέση στις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει η μεγάλη εταιρεία στα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις του κλάδου. Ποια είναι, λοιπόν, τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αναβαθμιστούν όλα τα σύγχρονα ξενοδοχεία;

Ευχάριστη διαμονή με εξειδικευμένες εφαρμογές για smartphones

κοτσ

Τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα προσφέρουν πλέον απεριόριστες δυνατότητες . Εφαρμογές και προγράμματα δημιουργούνται για να διευκολύνουν τόσο τους επαγγελματίες των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων όσο και τους επισκέπτες τους, οι οποίοι μπορούν πλέον να διαχειρίζονται τα πάντα εύκολα και γρήγορα.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τα πάντα από το smartphone τους: Από το να ανοίγουν αυτόματα την πόρτα του δωματίου τους μέσω ενός ψηφιακού κλειδιού, μέχρι να ελέγχουν τη θέρμανση, την ένταση, το χρώμα του φωτισμού και την τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού.

"Παράθυρα" υψηλής αισθητικής και ενημέρωσης σε χώρους με ελλιπή φωτισμό

1

Τα ξενοδοχεία του μέλλοντος θα εστιάζουν σε μία αισθητική υψηλού επιπέδου και θα αποτελούν χώρους στους οποίους οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη διαμονή τους ευχάριστα. Η νέα τάση που επικρατεί και παρουσιάζει η Κωτσόβολος είναι η χρήση οθονών LFDs (Large Format Displays).

Επενδύοντας στην εξελιγμένη αυτή τεχνολογία, οι επιχειρηματίες μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα τους χώρους τους, μετατρέποντας τους τοίχους σε ψηφιακούς καμβάδες, οι οποίοι μπορούν να «φιλοξενούν» από διάσημους πίνακες ζωγραφικής μέχρι φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο και πλήθος πληροφοριών. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα διαρκής ανανέωσης του χώρου που μετατρέπεται σε ένα επιβλητικό και ατμοσφαιρικό σκηνικό.

Οικονομία με πρακτικές λύσεις

κοτσ2

Παρόλα αυτά, η ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών δεν εξασφαλίζεται μόνο μέσω του design. Τα πρακτικά ζητήματα, είναι εξίσου σημαντικά. Η διαρρύθμιση και ο εξοπλισμός των δωματίων διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και πρέπει να εξασφαλίζουν μία άνετη και ήρεμη διαμονή, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται.

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της σειράς minibar ECOSMART της Indel B, η οποία διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου στη λειτουργία και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Έτσι, πέρα από έναν άνετο ύπνο, προσφέρει και εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, ενώ ταυτόχρονα σέβεται το περιβάλλον.

Εξατομικευμένες εμπειρίες

3

Οι επιχειρήσεις φαίνεται πλέον να κατανοούν περισσότερο από ποτέ πως κάθε επισκέπτης έχει διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Στη σύγχρονη εποχή, οι επαγγελματίες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα όσους τους επιλέγουν και τους εμπιστεύονται, προσφέροντας προσωποποιημένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Με τα προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα της Avaya μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες και να δημιουργήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης, που θα βασίζεται σε γερά θεμέλια.

Σε αυτό συμβάλλει και η πλατφόρμα Knox της Samsung, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα εταιρικά smartphones, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον επαγγελματικής χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, προστατεύει τα εταιρικά δεδομένα, επιτρέποντας τη λειτουργία μόνο συγκεκριμένων εφαρμογών που απαιτούνται για την εργασία, ώστε να διατηρείται η παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα.

4

Σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου, όπως το Lynk Reach 4.0 της Samsung, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν, όπως ο καιρός, το μενού του εστιατορίου, οι χρεώσεις, καθώς και τα σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής. Όλα τα παραπάνω θα εμφανίζονται σε οθόνες τηλεοράσεων από ένα κεντρικό σημείο, και μάλιστα στη γλώσσα του εκάστοτε επισκέπτη.

Πρωτοποριακές λύσεις και για τα AirBnB καταλύματα

5

Όσο αφορά στα AirBnB καταλύματα, τα οποία τα τελευταία χρόνια αποτελούν μία εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή, οι οικοδεσπότες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν τα κλιματιστικά ή την τηλεόραση από το smartphone τους, μέσω μίας ειδικής εφαρμογής. Έτσι, μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και προλαβαίνουν τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Κωτσόβολος μπορείτε να μάθετε στη HORECA 2018, που ανοίγει τις πύλες της σε επαγγελματίες και επισκέπτες από τις 9 - 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Τέλος, μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες τεχνολογίες που προσφέρει η εταιρεία στα 11 Business centers στην Ελλάδα (Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα, Συγγρού, Καλαμάτα, Πειραιάς, Πυλαία, Κόρινθος, Γιάννενα, Λάρισα ), σε ένα από τα 96 καταστήματα, στο b2b.kotsovolos.gr ή στο 210 28 99 999.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ