ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ηλίας Σπυρτούνιας: Στη φετινή ΔΕΘ οι ΗΠΑ παρουσιάζουν ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτουν

Ηλίας Σπυρτούνιας: Στη φετινή ΔΕΘ οι ΗΠΑ παρουσιάζουν ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτουν

Με την επισκεψιμότητα στη φετινή ΔΕΘ να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ο γενικός διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Σπυρτούνιας κάνει λόγο για μια τεράστια επιτυχία του αμερικανικού περιπτέρου που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών.

Όπως λέει ο κ. Σπυρτούνιας οι 55 και πλέον εκθέτες του αμερικανικού περιπτέρου εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους με την οργάνωση και οι επισκέπτες θεωρούν ότι είναι η πιο επιτυχημένη παρουσία στα τελευταία 15 με 20 χρόνια.

Μεγάλα ονόματα όπως Google, Facebook, IBM, Microsoft, Lockheed Martin, Cisco κ.α διαθέτουν στα περίπτερα τους υλικό και πληροφορίες για ότι πιο σύγχρονο διαθέτουν.

Όπως λέει ο κ. Σπυρτούνιας καθημερινά γίνονται πολλές παρουσιάσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών από τις εταιρίες αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή όπου αναμένεται να κορυφωθεί η προσέλευση του κόσμου και το Αμερικανικό Επιμελητήριο καλεί όσους βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη να μη χάσουν την ευκαιρία να δουν το αμερικανικό περίπτερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ