ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

City Link: Tα Χριστούγεννα ξεκίνησαν στο κέντρο της πόλης!

City Link: Tα Χριστούγεννα ξεκίνησαν στο κέντρο της πόλης!

Με ένα λαμπερό πάρτυ σηματοδοτήθηκε η έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου στην καρδιά της Αθήνας. Το City Link υποδέχθηκε την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου με μια fashion & celebrity mega-christmas-fiesta γεμάτη μόδα, ομορφιά και γιορτινή διάθεση!

Ο Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, άναψε τα φώτα του πιο λαμπερού προορισμού της πόλης, του σημείου αναφοράς για διασκέδαση, αγορές και φαγητό.

Αγαπημένοι φίλοι, εκπρόσωποι της μόδας και του lifestyle φιλοξενήθηκαν στην ολοστόλιστη Στοά Σπυρομήλιου για να γιορτάσουν την έναρξη των Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας που σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή φωταγώγηση του κτηρίου του City Link, από ένα upbeat catwalk με όλα τα νέα trends και από μια δυναμική live εμφάνιση των Onirama!

Γιώργος Κορμάς resized 20181207 053753772

Special guest models στο catwalk ήταν οι συμμετέχουσες του φετινού τηλεοπτικού Greece’s Next Top Model, οι οποίες περπάτησαν στη Στοά Σπυρομήλιου παρουσιάζοντας τα key pieces του πολυκαταστήματος attica και των designer boutiques που φιλοξενεί το City Link. Στη συνέχεια, η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα live music-act party με τους Onirama να καταλαμβάνουν τη σκηνή αλλά και με live DJ sets να κάνουν ένα ξεσηκωτικό μουσικό takeover μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Greece Next Top Model resized 20181207 053753852

Το City Link αποτελεί το ωραιότερο σημείο στο κέντρο της Αθήνας αφού συνδυάζει την κομψότητα και τη μεγαλοπρέπεια που αποπνέει ένα από τα λίγα διατηρητέα κτήρια στην Αθήνα με το σύγχρονο urban vibes της πόλης.

Φιλοξενώντας το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα, designer boutiques, καφέ, εστιατόρια, θέατρα, το City Link είναι “the place to be” όταν πρόκειται για βόλτα στην πόλη, για shopping και διασκέδαση.

Ως σημείο ορόσημο, το City Link δίνει τον παλμό και δημιουργεί θεσμούς που εκφράζουν θετικότητα και εξέλιξη. Ένας από αυτούς είναι και η φαντασμαγορική φωταγώγηση του κτηρίου όπως και ο εντυπωσιακός στολισμός της Στοάς Σπυρομήλιου που τη «μεταμορφώνει» σε μια υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη ιστορία που για δεύτερη συνεχή χρονιά ξεκινά με το απόλυτο xmas ball και σηματοδοτεί την έναρξη της γιορτινής περιόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ