ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΑΣΜ Forum «Τουρισμός + Νέοι Ορίζοντες»: Σάββατο 30 Νοεμβρίου & Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

ΣΑΣΜ Forum «Τουρισμός + Νέοι Ορίζοντες»: Σάββατο 30 Νοεμβρίου & Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ) διοργανώνει Forum με θέμα «Τουρισμός + Nέοι Oρίζοντες» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με κύριο στόχο την ανάδειξη προοπτικών και τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργειών.

Το διήμερο της εκδήλωσης, από τις 12:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ., οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλίες διαπιστευμένων φορέων του Τουρισμού, να παρακολουθήσουν πάνελ συζητήσεων διαφορετικής θεματολογίας και ειδικά happenings, να ανταλλάξουν απόψεις για τα δεδομένα και τις τάσεις στην τουριστική αγορά, καθώς και να περιηγηθούν στην έκθεση ξενοδόχων και προμηθευτών του κλάδου.

Στην κεντρική ομιλία του Σαββάτου, στις 18:30, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Γκερέκου, καθώς και μέλη άλλων φορέων, ενώ την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου θα βρεθούν για πρώτη φορά στο ίδιο πάνελ ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ΟΛΠ, κ. Δεμενόπουλος και ο κ. Δανηλάτος, Διευθυντής Ανάπτυξης Lamda Development.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα tourism.sasm.gr

Με την ευγενική χορηγία των εταιριών: Atrium Hotels, Illy Iperespresso, Kollective, Letrina SA, KEMETA, Noventa, Stirixis Group, Vagenas Contract Materials, Bakehellas & MELI.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για το κοινό και τις δύο ημέρες, και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη, στο Π. Ψυχικό (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ