ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Οι Βιοκλινικές Πειραιά και Θεσσαλονίκης στη διάθεση του ΕΣΥ

Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Οι Βιοκλινικές Πειραιά και Θεσσαλονίκης στη διάθεση του ΕΣΥ

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εδώ και 4 δεκαετίες ανταποκρίνεται με αίσθημα ευθύνης σε όλα τα μείζονα θέματα Υγείας. Στις κρίσιμες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία, ο Όμιλος στέκεται για άλλη μια αφορά στο πλευρό της Πολιτείας, θέτοντας τις δυνάμεις του στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Πιο συγκεκριμένα, η ΒιοΚλινική Πειραιά διαθέτει 15 κλίνες για τη νοσηλεία παθολογικών, καρδιολογικών, χειρουργικών, ορθοπαιδικών, ουρολογικών και ΩΡΛ περιστατικών, συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση των δημόσιων νοσοκομείων του Πειραιά ή άλλων περιοχών.

H ΒιοΚλινική Θεσσαλονίκης θέτει στη διάθεση του ΕΣΥ 20 κλίνες για νοσηλεία non-covid περιστατικών. Ήδη έχουν διατεθεί 3 κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στις οποίες νοσηλεύονται ασθενείς που διακομίστηκαν από δημόσια νοσοκομεία.

Επιπλέον, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) της ΒιοΚλινικής είναι σε ετοιμότητα για να εξυπηρετήσει ασθενείς υπό αιμοκάθαρση οι οποίοι μέχρι σήμερα εξυπηρετούνταν σε δημόσιες δομές, ώστε να υποστηριχθούν εκεί ασθενείς με Covid-19.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον κρατικό μηχανισμό και προτίθεται να υποστηρίξει με κάθε δύναμη το δύσκολο έργο της Πολιτείας. Ακολουθούνται οι οδηγίες και κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ, του υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και προσαρμόζονται ανάλογα όλες οι δραστηριότητες, με στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών.