ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφαλείς στο σπίτι μας: Μία διαδικτυακή συζήτηση, για να νιώθουμε κάθε στιγμή περισσότερα στο σπίτι

Ασφαλείς στο σπίτι μας: Μία διαδικτυακή συζήτηση, για να νιώθουμε κάθε στιγμή περισσότερα στο σπίτι

Ανέκαθεν το σπίτι μας ήταν ο χώρος, όπου θέλαμε να αισθανόμαστε τη μεγαλύτερη ασφάλεια – ήταν και είναι το καταφύγιό μας, ο χώρος που βρισκόμαστε με τους αγαπημένους μας, η «φωλιά» μας.

Σήμερα, όμως, αυτή η αίσθηση που είχαμε για το σπίτι μας έχει πολλαπλασιαστεί: Το σπίτι μας αποτελεί έναν «πολυχώρο» για τις καθημερινές μας ανάγκες και συνήθειες, το δικό μας καταφύγιο που παρέχει ασφάλεια, τόσο σε εμάς όσο και στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Παράλληλα, λόγω του ότι διαδραματίζει πλέον σημαντικό ρόλο ως προς την ξεκούραση, την εργασία και τη διασκέδασή μας, έχουν καταστεί απαραίτητες κάποιες αλλαγές τόσο από πρακτικής όσο και διακοσμητικής άποψης. Μία ανακαίνιση μπορεί να μας βοηθήσει να εργαζόμαστε αποδοτικότερα και πιο ξεκούραστα και παράλληλα να απολαμβάνουμε όσα μας ευχαριστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Εκτός της σπουδαιότητας που έχει αποκτήσει σήμερα το σπίτι μας για εμάς, είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε, πως όπως δείχνουν τα γεγονότα, δέχεται πολύ συχνότερα σημαντικές απειλές. Κυρίως από τα φυσικά φαινόμενα, το σπίτι μας αντιμετωπίζει κινδύνους που παλαιότερα ίσως φάνταζαν «πολλοί μακρινοί».

Η ανάγκη μας, λοιπόν, να διαφυλάξουμε το σπίτι μας και να διασφαλίσουμε πως όλα θα συνεχίσουν να βαίνουν με τον καλύτερο τρόπο έχει μεγαλώσει σήμερα πολύ περισσότερο.

Διαδικτυακή συζήτηση για το σπίτι μας

Η Anytime, η 1η direct ασφάλεια στην Ελλάδα με την εγγύηση της INTERAMERICAN, θέλοντας να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα και για το σπίτι μας παρέχει πλέον μία νέα εμπειρία ασφάλισης σπιτιού και περιεχόμενου. Σε συνεργασία με την DPG Digital Media παίρνει την πρωτοβουλία πραγματοποίησης μιας διαδικτυακής συζήτησης ευρύτερου ενδιαφέροντος σχετικά με όλα όσα καλούμαστε να κάνουμε για το σπίτι μας, ώστε να είναι πιο όμορφο και πρακτικό αλλά ταυτόχρονα ασφαλές για ό,τι και αν συμβεί. Πώς μπορούμε να επέμβουμε στη διαρρύθμισή του; Πώς θα κινηθούμε για να το συντηρήσουμε επαρκώς; Σε ποιες συσκευές και «έξυπνα» συστήματα αξίζει να επενδύσουμε; Τι πρέπει να κάνουμε έναντι των καιρικών ή άλλων επικίνδυνων φαινομένων;

Ερωτήματα τις απαντήσεις των οποίων κάθε ένας από εμάς ενδιαφέρεται να μάθει, γίνονται ο άξονας μίας διαδικτυακής συζήτησης, που θα προβληθεί την Τετάρτη 07 Απριλίου και ώρα 15:30, σε livestreaming μέσω του YouTube channel του newsbomb.gr.

Τη διαδικτυακή συζήτηση που έχει τον γενικό τίτλο «Κάθε στιγμή περισσότερα για το δικό μας σπίτι!», συντονίζουν οι δημοσιογράφοι του newsbomb.gr, Σοφία Μαυραντζά και Νίκος Συρίγος, ενώ θα αναπτυχθεί γύρω από δύο θεματικούς πυλώνες:

  • Ζώντας στο σπίτι όλη μέρα: ανακαίνιση - συντήρηση - εξέλιξη/ψηφιακός εξοπλισμός.
  • Προστασία από ακραία φυσικά και ανθρωπογενή φαινόμενα (πλημμύρες, σεισμό, πυρκαγιά) και ασφάλιση σπιτιού.

Παράλληλα, έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι και ειδικοί επαγγελματίες, οι οποίοι και θα αναδείξουν τις ανάγκες, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσουμε σύγχρονα και ασφαλή σπίτια: ο Κώστας Λαγουβάρδος - Μετεωρολόγος και Διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο Βασίλης Βαθρακογιάννης - Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος, η Interior Designer Σίσσυ Φειδά, o Cezary Szandecki - Co-founder & CMO του ιστότοπου Douleutaras.gr, Σωτήρης Σουσάνης , Product Range Manager της εταιρείας KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και ο Σπύρος Οικονόμου - Business & Ecosystem Development Chapter Leader της Interamerican.

Μία συζήτηση που θα καλύψει όλες τις παραμέτρους του θέματος και τις απορίες που όλοι μας έχουμε για να είμαστε στο σπίτι μας ακόμα πιο ξέγνοιαστοι και ασφαλείς και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή περισσότερα! Το κοινό εξάλλου, έχει τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης, να συμμετέχει στέλνοντας τις ερωτήσεις του στο email HomeInsurance@newsbomb.gr.

«Κάθε στιγμή περισσότερα για το δικό μας σπίτι!», μια πρωτοβουλία της Anytime την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 15:30 από το κανάλι του newsbomb.gr στο YouTube!