ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα ARIA Hotels αναδεικνύονται μεγάλοι νικητές στα Tourism Awards σε σημαντικούς τομείς του τουρισμού

Τα ARIA Hotels αναδεικνύονται μεγάλοι νικητές στα Tourism Awards σε σημαντικούς τομείς του τουρισμού

Τα Aria Hotels, η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που πρεσβεύει την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα κατέκτησε κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards 2021. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, την Πέμπτη το βράδυ.

Έχοντας λάβει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία, τα Aria Hotels κέρδισαν το Platinum βραβείο για τη συμβολή τους στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η συνεχής προσπάθεια της αλυσίδας για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της φιλοξενίας αναγνωρίστηκε, μέσα από την επιβράβευση των πρακτικών και των πρωτοβουλιών της αλλά και με την υπογράμμιση της αυξανόμενης επισκεψιμότητα των καταλυμάτων της.

Με Gold award στην κατηγορία οινική κουλτούρα βραβεύτηκε το Scalani Hills Residences των Aria Hotels, ένα σύμπλεγμα τριών κατοικιών που βρίσκονται μέσα στον μαγευτικό αμπελώνα του κτήματος του Οινοποιείου Μπουτάρη. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπες έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην τέχνη της οινογευστικής και να δοκιμάσουν τα περιορισμένης παραγωγής κρασιά που παράγονται στο Κτήμα. Η μοναδική αυτή εμπειρία, μαζί με την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση των κατοικιών, μετατρέπουν τη διαμονή σε συναρπαστική εμπειρία.

Παράλληλα, η Οικία του Patrick και της Joan Leigh Fermor, που βρίσκεται στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης τιμήθηκε με Silver award στην κατηγορία διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Το συγκεκριμένο ιστορικό οίκημα, που αποτελεί ένα από τα ωραιότερα οικήματα της Ελλάδας, δώρισαν εν ζωή στο Μουσείο Μπενάκη οι ιδιοκτήτες του με τον όρο να χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία συγγραφέων, ερευνητών, ποιητών και καλλιτεχνών, οι οποίοι αναζητούν έναν ήσυχο και φιλόξενο χώρο για να εργαστούν. Τα Aria Hotels, έχουν αναλάβει τη διαχείριση της οικίας για τρεις μήνες τον χρόνο, με σεβασμό σε αυτή τη μοναδική κληρονομιά.

Τέλος με Silver award στην κατηγορία authentic stay τιμήθηκε το Elephant Beach House, το παραθαλλάσιο κατάλυμα δύο ατόμων που βρίσκεται στη Γούπα της Κιμώλου, καθώς είναι το πρώτο σύρμα που μετατράπηκε σε εξαιρετική κατοικία, φιλική προς το περιβάλλον.

Σχετικά με τα βραβεία, η κυρία Ντίνα Λαφαζάνη Marketing Manager των Aria Hotels, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για τα 4 αυτά βραβεία που αποτελούν την αναγνώριση της αυθεντικής Ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρουν τα Aria Hotels”.

Τα Tourism Awards επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους του τουριστικού κλάδου και φέτος διοργανώθηκαν για 8η συνεχή χρονιά.