SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δείτε live από την Κίνα την παγκόσμια παρουσίαση του πρώτου premium flagship κινητού της HONOR

Δείτε live από την Κίνα την παγκόσμια παρουσίαση του πρώτου premium flagship κινητού της HONOR

Σε απευθείας μετάδοση σε όλο τον πλανήτη παρουσιάζει η HONOR το νέο της υπερσύγχρονο κινητό τηλέφωνο, το HONOR Magic3, που είναι το πρώτο premium flagship κινητό της.

Η εταιρεία μπαίνει με αυτόν τον τρόπο στην premium κατηγορία κινητών τηλεφώνων και μάλιστα καταγράφοντας μία σημαντική πρωτιά, καθώς πρόκειται για το πρώτο κινητό με κινηματογραφική κάμερα στην παγκόσμια αγορά.

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του HONOR Magic3 από την Κίνα:

Η HONOR στέκεται δίπλα στις ανάγκες των εκατομμυρίων πελατών της ανά τον κόσμο, προσφέροντάς τους πρωτοποριακά προϊόντα, τελευταίας τεχνολογίας, σε όλα τα επίπεδα. Με την παρουσίαση του HONOR Magic3, αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία, όπως τη γνωρίζαμε έως σήμερα. Το νέο 5G κινητό απευθύνεται σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα, καθώς πρόκειται για μία συσκευή που ενσωματώνει το σύγχρονο design, τις δυνατότητες της τεχνολογίας και την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων των χρηστών με τον καλύτερο τρόπο.

Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στο παγκόσμιο προσκήνιο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας, με σημαντικό όπλο στη φαρέτρα της την κινηματογραφικού επιπέδου κάμερα που ενσωματώνει στη νέα της συσκευή.

Το νεανικό brand τεχνολογίας HONOR απευθύνεται στους σύγχρονους και δραστήρια μέλη της κοινωνίας μας σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, προσφέροντας «ασυναγώνιστα προϊόντα σε ασυναγώνιστη αξία στον χρήστη», όπως έχει δηλώσει παλαιότερα ο πρόεδρος George Zhao. Ο στόχος της εταιρείας, εξάλλου, είναι να παρέχει καινοτόμα τεχνολογία και να δημιουργεί προϊόντα που στηρίζουν εκείνους που τα χρησιμοποιούν σε όλα τα βήματα της καθημερινότητάς τους.

Με το νέο HONOR Magic3 που παρουσιάζεται σήμερα σε απευθείας μετάδοση από την Κίνα και σε όλο τον κόσμο, η HONOR μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της νέας εποχής με συσκευές υψηλού επιπέδου, πρωτοποριακές και καινοτόμες, που πρώτο τους μέλημα είναι η ανταπόκριση και η ικανοποίηση των αναγκών των χρηστών στην ίδια την καθημερινή τους ζωή.