ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μία νέα ανώτερη γευστική εμπειρία απόλαυσης είναι εδώ!

Μία νέα ανώτερη γευστική εμπειρία απόλαυσης είναι εδώ!
Μία πλήρης φόρτιση διαρκεί μόλις 90 λεπτά και προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις

Η καθημερινότητα ενός δημοσιογράφου είναι απαιτητική: πολλές ώρες εκτός γραφείου, συνεχόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις, από ρεπορτάζ και συνεντεύξεις μέχρι εταιρικά events και πολλά ραντεβού.

Αν κάτι απολαμβάνω στη δουλειά μου είναι το γεγονός ότι έρχομαι πρώτος σε επαφή με νέα καινοτόμα προϊόντα, εκείνα που προσδίδουν απόλαυση στις αγαπημένες μας συνήθειες. Πάντα με ενθουσιάζουν οι ιδέες που κάνουν τη διαφορά. Όταν μάλιστα αποκτούν και τη φυσική μορφή ενός προϊόντος τότε η προσμονή μου να τα δοκιμάσω και να τα παρουσιάσω μεγαλώνει.

Αυτή είναι η περίπτωση της νέας συσκευής θερμαινόμενου καπνού PULZE και των ράβδων καπνού iD, που προσφέρουν μια ασυνήθιστα πρακτική, ασυνήθιστα διακριτική και ασυνήθιστα κομψή εμπειρία απόλαυσης καπνού στους ενήλικες καπνιστές, για την οποία θα σας μιλήσω παρακάτω. Πρόκειται για ένα προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του και ήρθε στην Ελλάδα από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff. Αν έπρεπε σε μια πρόταση να συνοψίσω τι ήταν αυτό που με κέρδισε, θα έλεγα το εξής: προσφέρει όλα όσα αναζητούν και επιθυμούν οι ενήλικοι καπνιστές.

Πρώτο και σημαντικότερο ανάμεσα σε αυτά: η ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία. Μία πλήρης φόρτιση, η οποία διαρκεί μόλις 90 λεπτά, προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις. Μάλιστα, επειδή μιλάμε για μία συσκευή όλα σε ένα, δεν θα χρειαστεί να έχω ξανά μαζί μου ξεχωριστή συσκευή φόρτισης. Υπέροχο! Επίσης, έχει τόσο κομψό σχεδιασμό και μεταφέρεται εύκολα παντού, στην τσέπη σου, στην τσάντα σου κοκ.. Στην αρχή ανησύχησα μήπως ενεργοποιείται κατά λάθος ενώ τη μεταφέρω έτσι όπως θα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα. Κακώς το έκανα. Γιατί με τη λειτουργία κλειδώματος έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Πατάω το κουμπί 5 φορές, και η συσκευή PULZE έτσι απλά κλειδώνει, και με τον ίδιο τρόπο ξεκλειδώνει!

Όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται από τις τέσσερις μοναδικές γεύσεις των ράβδων καπνού iD, οι οποίες εξασφαλίζουν μια εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά. Για όσους αγαπούν την έντονη γευστική εμπειρία καπνού, υπάρχει το Rich Bronze -προσωπικό αγαπημένο. Για μια πιο ισορροπημένη γεύση προτείνω το Balanced Blue. Επιπλέον, οι λάτρεις της μέντας έχουν δύο επιλογές, το Ice με απολαυστικό χαρμάνι με γεύση μέντας, που προσφέρει αίσθηση δροσιάς, αλλά και το Capsule Polar με απαλή γευστική εμπειρία ή και δροσερή γεύση μέντας όταν το επιλέξεις με ένα κλικ στην ειδική κάψουλα στο φίλτρο.

Η απόλαυση όμως δεν πρέπει να γνωρίζει συμβιβασμούς. Για αυτό η συσκευή PULZE προσωποποιεί την γευστική εμπειρία που προσφέρει στους ενήλικους καπνιστές, καθώς διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης. Το Standard για μια έντονη γευστική εμπειρία και το Eco για μία πιο ήπια.

Ασυνήθιστα κομψή, ασυνήθιστα πρακτική, ασυνήθιστα διακριτική. Αυτοί οι τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους το PULZE & iD κάνει τη διαφορά, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης του καπνού στους ενήλικες καπνιστές. Και σε περίπτωση που έχετε επιπλέον απορίες, όπως είχα κι εγώ, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών PULZE Care και ένας εκπρόσωπος της εξειδικευμένης ομάδας είναι έτοιμος να σας βοηθήσει άμεσα και με αξιοπιστία.