ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Finding True North: H νέα σειρά podcast για την επιχειρηματικότητα από τον EO Greece

Finding True North: H νέα σειρά podcast για την επιχειρηματικότητα από τον EO Greece

Τι είναι αυτό που παρακίνησε μερικούς από τους πιο επιτυχημένους νέους Έλληνες επιχειρηματίες να ξεκινήσουν τη δική τους startup επιχείρηση; Ποια ήταν τα σημαντικά milestones στα πρώτα τους βήματα; Ποιες αξίες τους έδωσαν δύναμη; Τι δυσκολίες αντιμετώπισαν; Τι έκαναν σωστά αλλά και ποια ήταν τα λάθη τους;

Ερωτήσεις σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα γύρω από τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα δίνουν οι επικεφαλής μερικών εκ των πιο επιτυχημένων ελληνικών επιχειρήσεων στη πρωτοποριακή σειρά podcast του Entrepreneur’s Organization Greece (EO Greece), που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Στα podcast με γενικό τίτλο Finding True North, oι leaders της ελληνικής επιχειρηματικότητας μοιράζονται με τον πρόεδρο του ΕΟ Greece και host του podcast, Ανδρέα Κωνσταντίνου, τις αξίες και τις αρχές τους, τις αδυναμίες και τις επιρροές τους, όλα όσα τους έδειξαν το δρόμο για την κορυφή.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνου «στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία. Θέλουμε να πάμε λίγο πίσω από τις εταιρείες και από τους ανθρώπους που τις δημιουργούν για να αναγνωρίσουμε τις αξίες και τις επιρροές που τους οδήγησαν στην επιτυχία».

Στα δύο πρώτα επεισόδια του Finding True North, καλεσμένοι ήταν αντίστοιχα ο Δημήτρης Μελαχροινός, συνιδρυτής και CEO του Spitogatos, και ο Brian Karey, συνιδρυτής και CEO του Simply Burgers -μέλη του EO Greece και οι δύο.

Τα επεισόδια της σειράς Finding True North θα κυκλοφορούν τακτικά με νέες ιστορίες από τους πιο δραστήριους επιχειρηματίες, καθώς και τοποθετήσεις από άλλους παράγοντες της αγοράς. Μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις υπηρεσίες podcast, όπως το Spotify και την Apple.

Στο επόμενο επεισόδιο του podcast θα φιλοξενηθεί ο κ. Νίκος Δρανδάκης, δημιουργός της Beat και πρόσφατα της Flyway.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ