INSIGHTS

Ο τομέας της Υγείας και η άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας

Ο τομέας της Υγείας και η άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας

Η Κωνσταντίνα Μακρυπλίδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Aegean College, μίλησε στο CNN Greece για τα σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρει το Κολλέγιο, με γνώμονα τις συνθήκες που επικρατούν στο επαγγελματικό πεδίο. Ανανεώνοντας διαρκώς το περιεχόμενο των σπουδών του, παρέχει τη δυνατότητα στους φοιτητές του να παρακολουθούν μαθήματα που καλύπτουν τα πιο σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα στον εκάστοτε κλάδο που έχουν επιλέξει, ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια επενδύει στον τομέα της Υγείας.

Η κυρία Μακρυπλίδη τονίζει ότι μία από τις προτεραιότητες είναι η άμεση σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας, καθώς όπως αναφέρει στην Ελλάδα της κρίσης το σημαντικότερο κριτήριο για την επιλογή σπουδών πρέπει να είναι η επαγγελματική προοπτική. Για αυτό και το Aegean College προσφέρει στους νέους όλα τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να ξεκινήσουν δυναμικά την επαγγελματική τους πορεία.

AEGEAN COLLEGE frame 02

«Ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά διαδρομή 72 ετών αποδίδουμε τεράστια σημασία στο επίπεδο σπουδών που προσφέρουμε» αναφέρει, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει πως πέρα από τις γνώσεις που πρέπει να έχει ένας φοιτητής, είναι πολύ σημαντικό να διαθέτει και κοινωνικές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για κάθε σύγχρονο επαγγελματία.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα για τις συνεργασίες του Aegean College με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, τα ειδικά σχεδιασμένα για την ελληνική αγορά προγράμματα σπουδών και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει, μπορείτε να μάθετε στην επίσημη σελίδα του Κολλεγίου.

banner

ΔΗΜΟΦΙΛΗ