ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν ορίσθηκε νέα ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση της Folli - Follie

Δεν ορίσθηκε νέα ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση της Folli - Follie

Αναβλήθηκε ως αναμενόταν η σημερινή Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli - Follie, χωρίς ωστόσο να οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της.

Αντιθέτως η αναβολή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία αποφασίστηκε διότι δεν υπάρχουν ακόμη οικονομικές καταστάσεις για το 2017, έδωσε βήμα σε στελέχη της Διοίκησης της Folli - Follie να επιδοθούν σε υποσχέσεις και εξωραϊσμούς.

Ο Νίκος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli - Follie ο οποίος προήδρευσε της συνελεύσεως δήλωσε ότι από τον Μάιο έως σήμερα έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε συνεργασία με τις εποπτικές αρχές και διεθνείς συμβούλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την επαναφορά της εταιρείας στους κανόνες της ορθής εταιρικής διακυβέρνησης.

Για παράδειγμα, είπε πως η Folli - Follie έχει προχωρήσει σε ενέργειες ενίσχυσης όλων των διαδικασιών και του πλαισίου εφαρμογής των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης, στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που στελεχώθηκε από έμπειρα και ικανά πρόσωπα με τα περισσότερα μέλη αυτού να είναι ανεξάρτητα και μη εκτελεστικά, στην εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου και στην πλήρη προσαρμογή των εσωτερικών διαδικασιών με πρότυπα διαύγειας και διαφάνειας για τις δραστηριότητες και τους ελέγχους των θυγατρικών μας στην Ασία.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Folli Νάσσος Γεωργιάδης, δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη που αναλαμβάνω αυτή τη θέση, προκειμένου να υποστηρίξω με τις δυνάμεις μου μία σημαντική ελληνική εταιρεία με παγκόσμια παρουσία. Μέλημά μας είναι από σήμερα να υπάρξει μία νέα πορεία. Έρχομαι να ενισχύσω τις ενέργειες που ήδη υλοποιούνται για την αποκατάσταση και την προστασία ενός ισχυρού Ομίλου που εκπροσωπεί την ελληνική επιχειρηματικότητα σε περισσότερες από 25 χώρες και να συμβάλω στη μακρόχρονη επιτυχία και περαιτέρω ανάπτυξή της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ