ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεσμεύονται όλα τα ακίνητα των μελών του Δ.Σ. της Folli Folie

Δεσμεύονται όλα τα ακίνητα των μελών του Δ.Σ. της Folli Folie
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στην επιβεβαίωση  της δέσμευσης ακινήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Folie καθώς και της ίδιας της εταιρείας προχώρησαν σήμερα δικαστικές πηγές. Το θέμα το είχε αποκαλύψει το CNN Greece από τις 20 Νοεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό, για την υπόθεση αυτή έχουν ήδη δεσμευθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα.

Η σχετική εντολή για τη δέσμευση των ακινήτων ισχύει μέχρι την έκδοση άλλης ενδεχόμενης απόφασης ποινικής δικαστικής αρχής, που μπορεί να την ανατρέπει.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή διενεργείται ποινική προκαταρκτική εξέταση από τον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα, Γιάννη Δραγάτση.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει υπομνήματα προς παροχή εξηγήσεων για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος τα ελεγχόμενα πρόσωπα.

Πλέον, ο εισαγγελέας αφού αποτιμήσει το αποδεικτικό υλικό, θα αποφασίσει για τις περαιτέρω δικονομικές του ενέργειες, που μπορεί να είναι είτε η άσκηση ποινικής δίωξης ή η αρχειοθέτηση της υπόθεσης, για όσα ενδεχομένως πρόσωπα δεν προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ