ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Revolut: μία εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στην ψηφιακή τραπεζική

Revolut: μία εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στην ψηφιακή τραπεζική

Ένα από τα πιο γνωστά startups στο χώρο των υπηρεσιών ψηφιακής τραπεζικής (fintech), η Revolut έχει κάνει πλέον ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της και στη χώρα μας. Η επίσημη έναρξη της παρουσίας της Revolut στην Ελλάδα έγινε τον Απρίλιο του 2018 και η εταιρεία έχει φθάσει πλέον τους 200.000 χρήστες όπως εξηγεί στο CNN Greece, ο Δημήτρης Λιτσικάκης, Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Η Revolut προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ψηφιακής τραπεζικής μέσω αποκλειστικά του smartphone των πελατών της. Η γκάμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει από τραπεζικούς λογαριασμούς και τη δυνατότητα μεταφορά χρημάτων μέχρι την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και κάρτας που είναι αποδεκτή σε όλα τα POS.

Ευκολία, ταχύτητα, ασφάλεια και μειωμένο κόστος είναι οι λόγοι που οι χρήστες προτιμούν τη Revolut, ενώ επιπλέον, όπως τονίζει ο κ. Λιτσικάκης, «δίνουμε περισσότερα κίνητρα για στροφή προς το ηλεκτρονικό χρήμα».

Η Revolut προσφέρει συνεχώς νέες υπηρεσίες, όπως είναι η δυνατότητα απόκτησης του δικαιώματος εισόδου στα lounges αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει επεκταθεί και στο χώρο των επιχειρήσεων, οι οποίες μπορούν να επωφεληθούν από όλες τις υπηρεσίες της. Μία νέα προσθήκη θα είναι σύντομα το λανσάρισμα του Revolut Youth, στόχος του οποίου είναι η εκπαίδευση των νέων όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών τους.

og 1200x628