ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάλυση Bloomberg: «Δεν θα σταματήσει ο Ερντογάν όσο μένει ατιμώρητος»

Ανάλυση Bloomberg: «Δεν θα σταματήσει ο Ερντογάν όσο μένει ατιμώρητος»
AP Photo / Turkish Presidency

Η ανάλυση της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας την τελευταία δεκαετία, οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένας ακραίος οπορτουνιστής που δεν πρόκειται να «φρενάρει» τις παράλογες επιδιώξεις του όσο παραμένει ατιμώρητος από την ΕΕ και τους διεθνείς εταίρους.

Πριν από μερικά 24ωρα, ένα άρθρο με τίτλο «Το διεθνές δίκαιο δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της ελληνοτουρκικής διένεξης στα νησιά», φιλοξενήθηκε στην ενότητα με τις αρθρογραφίες του Bloomberg. Το περιεχόμενό του ήταν μια προσπάθεια «ξεπλύματος» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της επιθετικής πολιτικής που ακολουθεί υπό την ηγεσία του η Τουρκία.

Ένα νέο άρθρο – ανάλυση στην ίδια ενότητα, έρχεται αυτή τη φορά να «καυτηριάσει» τη στάση του «Σουλτάνου» αλλά και των διεθνών θεσμών που επιμένουν να μην επιβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία. «Ο Ερντογάν όσο ξεφεύγει, θα κάνει ό,τι μπορεί», αναφέρεται στον τίτλο του άρθρου που υπογράφει ο Μπόμπι Γκος, αναλυτής του Bloomberg σε θέματα διεθνών σχέσεων, ειδικότερα στις περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ