ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτροπή Ισότητας στη Βουλή: Αποδοκιμάστηκαν οι απόψεις Λατινοπούλου

Επιτροπή Ισότητας στη Βουλή: Αποδοκιμάστηκαν οι απόψεις Λατινοπούλου
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Αποδοκίμασε η κυβέρνηση τις απόψεις της απόψεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εξωτερική εμφάνιση γυναικών.

Στο πλαίσιο συζήτησης της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής κι ενώ το θέμα είχε θίξει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, η φυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής Μαρία Συρεγγέλα επεσήμανε ότι «οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου, της κυβέρνησης και της ΝΔ», παραπέμποντας μάλιστα, και σε σχετική ανακοίνωση της γενικής γραμματείας.

«Δεν εκφράζουν την ΝΔ και την κυβέρνηση αυτές οι συμπεριφορές. Είναι αυτονόητο όπως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός να διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές», ανέφερε νωρίτερα, η πρόεδρος της επιτροπής Άννα Καραμανλή.

Η πολιτεύτρια της ΝΔ με ανάρτηση της στα social media επιτέθηκε σε γυναίκες που «αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ