ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος για 12χρονη: Θα δουν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των εμπλεκομένων

Θεοδωρικάκος για 12χρονη: Θα δουν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των εμπλεκομένων
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε με νόημα, ότι οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δημοσιοποίηση των ονομάτων των ατόμων που εμπλέκονται στον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Είναι άριστη η συνεργασία της Αστυνομίας με τις Ανακριτικές Αρχές και η δουλειά αυτή προχωρά με αποτελέσματα, τα ονόματά τους φυσικά και θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει, επαναλαμβάνω», τόνισε μιλώντας στο Mega.

Δεν προαναγγέλλονται οι συλλήψεις

Ο υπουργός έστειλε το μήνυμα πως οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και πως ο νόμος εφαρμόζεται απαρέγκλιτα σε όλους. Ανέφερε επίσης με νόημα, ότι οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται.

«Είναι προφανές ότι υπάρχουν και άλλοι που κρύβονται πίσω από όλο αυτό το σκοτεινό πέπλο μιας, επαναλαμβάνω απάνθρωπης υπόθεσης εναντίων ενός μικρού κοριτσιού αλλά όπως ξέρετε οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται».

Χαιρέτισε τον επαγγελματισμό της αστυνομίας, λέγοντας ότι κινήθηκε με μυστικότητα και εξιχνίασε την «ανατριχιαστική και απάνθρωπη υπόθεση της 12χρονης κοπέλας η οποία κακοποιήθηκε με τον πιο βάρβαρο και άγριο τρόπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ