ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή μέλους για εμπλοκή στην υπόθεση των Σεπολίων

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή μέλους για εμπλοκή στην υπόθεση των Σεπολίων
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη» Eurokinissi

Στη διαγραφή μέλους του κόμματος, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμών και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημειώνει ότι μετά από επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε ότι το εν λόγω μέλος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της ψηφιακής εφαρμογής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη».

Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

»Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

»Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

»Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Πάντως, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν μόλις είδε το «φως» της δημοσιότητας η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ποτέ δεν έδωσαν στοιχεία στην επικοινωνία που υπήρξε, αλλά ότι η απάντηση του υπουργείου ήταν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην κυρία ανάκριση, τη χειρίζεται η ανακρίτρια και ότι εκείνη έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ