ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Κιβωτό του Κόσμου: Σοβαρές καταγγελίες - Δεν τίθεται θέμα για τη λειτουργία της δομής

Οικονόμου για Κιβωτό του Κόσμου: Σοβαρές καταγγελίες - Δεν τίθεται θέμα για τη λειτουργία της δομής
Είναι αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό να φανταστεί κάποιος ότι συνέβαιναν όσα καταγγέλλονται στην Κιβωτό του Κόσμου είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου», αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, χαρακτηρίζοντάς τες «σοβαρές», ενώ όπως είπε τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργία της δομής.

Είναι αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό να φανταστεί κάποιος ότι συνέβαιναν όσα καταγγέλλονται ενώ επισήμανε ότι δεν είναι δουλειά δική μας να καταλήξουμε σε συμπεράσματα πριν από την έρευνα των αρχών και της δικαιοσύνης, σημείωσε.

Η προστασία των παιδιών επαφίεται σε δομές με κατά κύριο λόγο εθελοντικό χαρακτήρα, κάτι που συμβαίνει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, ανέφερε επίσης ο κ. Οικονόμου μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι οι αποκαλύψεις δεν πρέπει σκιάσουν τους εκατοντάδες ανθρώπους που προσφέρουν διαχρονικά.

Ακόμα πρόσθεσε ότι υπάρχει μια συζήτηση για να ενθαρρυνθεί η πιο έγκαιρη αποϊδρυματοποίηση των παιδιών και μίλησε για τις πρωτοβουλίες της Δόμνας Μιχαηλίδου σχετικά με την παροχή κινήτρων και να μένουν όσο το δυνατόν λιγότερο στα ιδρύματα τα παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ