ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσβαση σε όλες τις διατάξεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα κι όχι μόνο ζήτησε ο Τσίπρας από ΑΔΑΕ

Πρόσβαση σε όλες τις διατάξεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα κι όχι μόνο ζήτησε ο Τσίπρας από ΑΔΑΕ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως κάποια στιγμή το παιχνίδι και το «κρυφτούλι» με τους θεσμούς της δημοκρατίας λαμβάνει τέλος Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/ Andrea Bonetti

Πρόσβαση σε όλες τις διατάξεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, δικαστές κι αξιωματικούς ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, κατά τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Αρχής στο Μαρούσι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως κάποια στιγμή το παιχνίδι και το «κρυφτούλι» με τους θεσμούς της δημοκρατίας λαμβάνει τέλος.

«Ήρθα σήμερα στην ΑΔΑΕ- Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών- και ζήτησα από τον πρόεδρο της Αρχής, όπως ο νόμος ορίζει, να έχω πρόσβαση ως πολιτικός αρχηγός κι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλες τις διατάξεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, υπουργούς, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δημοσιογράφους, δικαστές, αλλά κι αρχηγούς ή αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων κι έχουν υπογραφεί την τελευταία τριετία. Με τους θεσμούς της χώρας και της δημοκρατίας δεν θα παίζουμε. Πόσω δε μάλλον, με την εθνική ασφάλεια παιχνίδια δεν πρόκειται να ανεχτούμε», ήταν η δήλωση Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον κ. Ράμμο.

Διαβάστε εδώ την επιστολή που κατάθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ