ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φαρσέρ στη Βουλή: Τι έλεγε η «μαϊμού» επιστολή και ποιοι την έλαβαν

Φαρσέρ στη Βουλή: Τι έλεγε η «μαϊμού» επιστολή και ποιοι την έλαβαν
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι βουλευτές πίστεψαν ότι ο Κώστας Τασούλας ήταν ο πραγματικός συντάκτης της επιστολής ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)

Άγνωστος φαρσέρ «χτύπησε» τους «300» της Βουλής. Όπως εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βουλής ο Πρόεδρος του κοινοβουλίου Κώστας Τασούλας, κάποιος, άγνωστο ποιος, έστειλε εξ ονόματός του και χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει το παραμικρό επιστολή σε βουλευτές που ... μοίραζε χρήματα.

Στην επιστολή αυτή, ο συντάκτης της που υπέγραφε ως «Κώστας Τασούλας» έλεγε στους βουλευτές ότι του περίσσεψαν χρήματα από τα ρουσφέτια που είχε κάνει στην εκλογική του περιφέρεια, τα Ιωάννινα, καλώντας τους εάν επιθυμούν να τα διαθέσουν στις δικές τους εκλογικές περιφέρειες για την ενίσχυση εξωραϊστικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Οι προτάσεις των βουλευτών θα έπρεπε να υποβληθούν εντός 10ημέρου.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι βουλευτές πίστεψαν ότι ο Κώστας Τασούλας ήταν ο πραγματικός συντάκτης της επιστολής.

Όπως αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος της Βουλής τρεις βουλευτές τον προσέγγισαν μόλις έλαβαν τη «μαϊμού» επιστολή, η οποία σημειωτέον, εστάλη ταχυδρομικώς.

Για «φθηνό τεστ νοημοσύνης» και «έξυπνη κακοήθεια» έκαναν λόγο από το περιβάλλον του Προέδρου της Βουλής.

Δείτε τη μαϊμού επιστολή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ