ΣΠΟΡ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο, «άλωσαν» την Νέα Υόρκη οι Μπακς

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο, «άλωσαν» την Νέα Υόρκη οι Μπακς
NBA.COM

Έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν με 109-95 από την Νέα Υόρκη κόντρα στους Νικς

Ο Έλληνας φόργουορντ πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα των «ελαφιών», τα οποία έκαναν «περίπατο» στην Νέα Υόρκη κόντρα στους Νικς. Ο «Greek Freak» είχε 30 πόντους με 13/21 σουτ και 4/7 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου οι Μπακς να φτάσουν στη νίκη που τους ανέβασε στο 23-10 στην ανατολική περιφέρεια.

Οι Νικς, από την μεριά τους, υποχώρησαν στο 9-26 με αυτή την ήττα και δεν δείχνουν να πηγαίνουν και τόσο καλά τα πράγματα στο σύλλογο φέτος. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο rookie Κέβιν Νοξ (17 πόντοι).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν... ντέρμπι και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Οι Μιλγουόκι ξεκίνησαν με το εντυπωσιακό 10-2, αλλά η Νέα Υόρκη με ένα σερί 16-2 κατάφεραν να τελειώσουν την πρώτη περίοδο με προβάδισμα δύο πόντων 24-22.

Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους Μπακς να είναι άστοχους από την γραμμή των τριών πόντων οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια με το 48-46 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο ηγέτης των Μπακς σημείωσε 10 πόντους στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 71-58. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Μιλγουόκι κράτησαν τη διαφορά και πήραν τη νίκη, στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Αντετοκούνμπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ