ΣΠΟΡ

Σκοποβολή - Άννα Κορακάκη: «World freaking record - Δεν έχω να πω τίποτα, πετάω τώρα»

Σκοποβολή - Άννα Κορακάκη: «World freaking record - Δεν έχω να πω τίποτα, πετάω τώρα»
Η Άννα Κορακάκη κατέρριψε το δικό της Παγκόσμιο ρεκόρ 587/600 που είχε σημειώσει στις 13 Μαΐου 2018 INTIME SPORTS

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας το δικό της σημείωσε η Άννα Κορακάκη που «πετάει» και δεν μπορεί να μιλήσει, όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook.

Η δις Ολυμπιονίκης πριν από λίγα 24ωρα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες της Αλγερίας με τεράστια επίδοση στον αγώνα 588/600, έναν δηλαδή πόντο πάνω από το δικό της Παγκόσμιο Ρεκόρ, που όμως δεν είχε αναγνωριστεί από τους επίσημους φορείς του αθλήματος καθώς η διοργάνωση δεν ήταν παγκόσμιο χαρακτήρα.

Έτσι σήμερα η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια απέδειξε ξανά πως παραμένει η καλύτερη σκοπεύτρια του κόσμου, επαναλαμβάνοντας την ίδια επίδοση 588/600 στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Τσαγκουόν της Νότιας Κορέας!

Μάλιστα το νέο Παγκόσμιο ρεκόρ το πέτυχε στον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου βαθμολογήθηκε με 588/600, πετυχαίνοντας βολές 95, 98, 99, 99, 95 και 96. Η Άννα Κορακάκη κατέρριψε το δικό της Παγκόσμιο ρεκόρ 587/600 που είχε σημειώσει στις 13 Μαΐου 2018.

Στην ανάρτησή της στο facebook η Κορακάκη έγραψε:

«World freaking record! Παγκόσμιο ρεκόρ! Δεν έχω να πω τίποτα, πετάω τώρα!!!»

Ενώ παρακάτω θα δείτε και τα συγχαρητήρια της ΕΟΕ στο twitter:

«Παγκόσμιο ρεκόρ από την Ολυμπιονίκη μας Άννα Κορακάκη. Στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στην Chahgwon της Κορέας στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. είχε επίδοση 588/600, καταρρίπτοντας το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ. Μπράβο Άννα Κορακάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ