ΣΠΟΡ

Καλαματιανός επιχειρηματίας μίλησε με τον Τζόρνταν για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς

Καλαματιανός επιχειρηματίας μίλησε με τον Τζόρνταν για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς
Ο «Air Jordan» μίλησε με τον Ελληνοκαναδό δισεκατομμυριούχο, Στιβ Αποστολόπουλο που έχει ρίζες από την Καλαμάτα AP Photo/Jacob Kupferman

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που «διέρρευσε» ότι ο Μάικλ Τζόρνταν έψαχνε τρόπο να πουλήσει τις μετοχές του στους Σάρλοτ Χόρνετς και το απόγευμα της Τετάρτης (22/3), ο δημοσιογράφος Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αποκάλυψε τις επαφές με επιχειρηματία ελληνικής καταγωγής!

Σύμφωνα με τον Βοϊναρόφσκι, ο Στιβ Αποστολόπουλος, ένας Ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος με ρίζες από την Καλαμάτα, μίλησε με τον «Air Jordan» τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία για την ομάδα του ΝΒΑ.

Πλέον, ο Ελληνοκαναδός στρέφεται στο αμερικανικό ποδόσφαιρο (NFL) και «φλερτάρει» με τους Ουάσιγκτον Κομάντερς τους οποίους θέλει να αποκτήσει. Για να τα καταφέρει πάντως θα πρέπει να δώσει μεγάλη «μάχη» με τον Τζος Χάρις, τον Τίλμαν Φερτίτα (ιδιοκτήτη των Χιούστον Ρόκετς) και με τον Τζεφ Μπέζος, τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο και δημιουργό της Amazon.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Canadian Business, η οικογένεια Αποστολόπουλου έχει αξία 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατέχει τη μεγαλύτερη εταιρεία Real Estate στον Καναδά.



Όπως αναφέρει το postcen.com, ο πατέρας του Στιβ Αποστολόπουλου, Ανδρέας, μετακόμισε από την Καλαμάτα στον Καναδά και η πρώτη του δουλειά ήταν σε εστιατόριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ