ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Zombie Boy: Αυτοκτόνησε το διάσημο μοντέλο με τα εκατοντάδες τατουάζ οστών και οργάνων

Zombie Boy: Αυτοκτόνησε το διάσημο μοντέλο με τα εκατοντάδες τατουάζ οστών και οργάνων
EPA

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του στο Μόντρεαλ, ο Rick Genest, το μοντέλο που είχε γίνει διάσημο χάρη στα τατουάζ με οστά και ανθρώπινα όργανα που κάλυπταν όλο του κορμί και του είχαν χαρίσει το ψευδώνυμο "Zombie Boy".

Ο 32χρονος Καναδός βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη και η καλή του φίλη Lady Gaga, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Born this way", να επιβεβαιώνει μέσω αναρτήσεών της στο twitter, ότι αυτοκτόνησε.

Ο Genest είχε αποκτήσει το ψευδώνυμο "Zombie boy" λόγω των αμέτρητων τατουάζ από οστά και όργανα που κάλυπταν όλο του το σώμα αλλά και το πρόσωπό του.

Παραμένει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ εντόμων (συνολικά 176) καθώς και για τα περισσότερα τατουάζ ανθρώπινων οστών (139).

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ του "Born this way", η δημοτικότητα του Genest εκτοξεύτηκε, «κλείνοντας» δουλειές με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο.

Τον τελευταίο καιρό ο Genest αφιέρωνε το χρόνο του σε ένα καναδικό φιλανθρωπικό ίδρυμα, για άστεγους νέους.

«Η αυτοκτονία του φίλου Rick Genest, Zombie Boy, είναι περισσότερο από συγκλονιστική. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά προκειμένου να αλλάξουμε την κουλτούρα, να φέρουμε τη ψυχική υγεία στο προσκήνιο και να σβήσουμε το στίγμα ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτή», έγραψε στους περίπου 77 εκατ. ακόλουθούς της στο twitter η Lady Gaga και πρόσθεσε «αν υποφέρεις, τηλεφώνησε σε ένα φίλο ή συγγενή σήμερα. Πρέπει να σώσουμε ο ένας τον άλλο».

Ο Rick Genest, θα γιόρταζε τα 33α γενέθλιά του στις 7 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ