ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: To επιτυχημένο Jeep Renegade ανανεώνεται

Αυτοκίνητο: To επιτυχημένο Jeep Renegade ανανεώνεται

To Renegade είναι το μοντέλο που επανέφερε δυναμικά τη Jeep στην ευρωπαϊκή αγορά γενικά και την ελληνική ειδικά. Χάρη στο κλασικό για Jeep και SUV σχήμα του αυτοκινήτου, τους μικρού κυβισμού κινητήρες του και την προσιτή τιμή του.

Προς τα τέλη του έτους, σχεδόν 3 χρόνια μετά την παρουσίασή του, θα υποβληθεί σε μια μικρής έκτασης ανανέωση. Εξωτερικά η τελευταία εκδοχή του θα ξεχωρίζει από τους προβολείς και τους προφυλακτήρες που θα έχουν σχεδιαστεί εκ νέου, ενώ στο εσωτερικό η μεγαλύτερη αλλαγή θα έχει σχέση με το σύστημα infotainment. Το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πρακτικές όχι μόνο θα αναβαθμιστεί από πλευράς λειτουργιών αλλά θα αποκτήσει και μεγαλύτερη οθόνη αφής.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες η βάση από πλευράς κυβισμού θα είναι και πάλι τα 1.400 κ.εκ., ενώ υπάρχουν φήμες και για τη χρησιμοποίηση του ολοκαίνουργιου turbo βενζίνης των 2.000 κυβικών και των 270 ίππων που εμφανίστηκε ταυτόχρονα με την καινούργια γενιά του πιο παραδοσιακού μοντέλου της Jeep, του Wrangler.

Ανεξάρτητα πάντως από το αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι ο συγκεκριμένος κινητήρας το Renegade, και στην ανανεωμένη εκδοχή του, θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο ικανά SUV της κατηγορίας του, αν όχι το πιο ικανό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ