ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε το εντυπωσιακό teaser βίντεο της νέας Mercedes-AMG A 45 των 400+ ίππων

Δείτε το εντυπωσιακό teaser βίντεο της νέας Mercedes-AMG A 45 των 400+ ίππων

H γκάμα της νέας Mercedes A-Class σιγά σιγά ολοκληρώνεται, τόσο στη βάση όσο και στην κορυφή της. Έτσι μετά την παρουσίαση της A 35 4MATIC των 306 ίππων αναμένεται η κορυφαία AMG A 45 4MATIC, στην οποία ο τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών αναμένεται να αποδίδει περισσότερους από 400 ίππους. Γεγονός που θα του εξασφαλίσει και πάλι τον τίτλο του πιο ισχυρού δίλιτρου συνόλου στον κόσμο.

Μέχρι λοιπόν να παρουσιαστεί και επίσημα η Mercedes-AMG A 45 4MATIC η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να δώσει μια πρώτη γεύση από το νέο της μικρό σούπερ σπορ μοντέλο, με το teaser βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια. Και στο οποίο η καμουφλαρισμένη Α 45 περνά ιδιαίτερα δυναμικά μπροστά από τις κάμερες. Σε μερικά μάλιστα και με το πλάι, ενδεικτικό του ότι εκτός από εξελιγμένη τετρακίνηση θα έχει και drift mode.

Ταυτόχρονα και παρά το έντονο καμουφλάζ διαφαίνονται κάποιες αισθητικές λεπτομέρειες της, όπως η μάσκα Panamericana, οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και οι μεγάλοι τροχοί. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η μεγάλη πίσω αεροτομή στο πάνω μέρος της 5ης πόρτας.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θα συγκαταλέγονται το ειδικό για την περίσταση αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, οι σπορ και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, το ενισχυμένο πλαίσιο και φυσικά οι κορυφαίες επιδόσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ