ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Επιστροφή της Mazda στην Ελλάδα με πλήρη γκάμα μοντέλων. Από το MX-5 έως το SUV CX-5

Αυτοκίνητο: Επιστροφή της Mazda στην Ελλάδα με πλήρη γκάμα μοντέλων. Από το MX-5 έως το SUV CX-5

Τα χρόνια που η Mazda απουσίαζε από την ελληνική αγορά ο χαρακτήρας της μάρκας έχει αλλάξει. Ακολουθώντας πάντα μια δική της ιδιαίτερη προσέγγιση τόσο σε ότι αφορά την αισθητική των μοντέλων της όσο και την τεχνολογική της προσέγγιση, η Mazda έχει στραφεί πιο πολύ προς το premium.

Λογικά λοιπόν με την επανέναρξη της παρουσίας της στην ελληνική αγορά μέσω του ομίλου Συγγελίδη ο πρώτος στόχος της είναι να συστηθεί εκ νέου στο κοινό, να κάνει γνωστά τα νέα της μοντέλα αλλά και τις υπηρεσίες της που είναι πελατοκεντρικές.

Τα παραπάνω τόνισαν στην επίσημη παρουσίαση της Mazda στην Ελλάδα τόσο οι εκπρόσωποι της αξιόλογης ιαπωνικής εταιρείας -ο περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης David McGonigle, ο Διεθυντής Σχεδιασμού Jo Stenuit και ο Hajime Seikaku, αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της Μazda Motor Europe- όσο και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Συγγελλίδη, Πολυχρόνης Συγγελίδης, οι οποίοι αποτέλεσαν και το πάνελ των ομιλητών.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τις αρχές Ιουνίου στην πρώτη αντιπροσωπεία- ναυαρχίδα της μάρκας στην Αθήνα. Ενδιαφέρον έχει πως η γκάμα της θα είναι ολόκληρη η ευρωπαϊκή, θα περιλαμβάνει δηλαδή το υπερ- μίνι Mazda 2, το ολοκαίνουργιο Mazda 3 σε εκδόσεις hatchback και σεντάν, τη ναυαρχίδα Mazda 6 ως λιμουζίνα και στέισον, το πάντα νεανικό και ελκυστικό ρόουντστερ MX-5 και τα SUV CX-3 και CX-5 και στο άμεσο μέλλον το επίσης ολοκαίνουργιο CX-30 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες στην έκθεση της Γενεύης.

Το επόμενο στάδιο θα είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων και σε άλλες περιοχές, ενώ αυτό των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών περιλαμβάνει ήδη 14 συνεργάτες, για παλιά και νέα μοντέλα της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή και Βόλο.

Οι τιμές του Mazda 2 ξεκινούν από τις 13.719 ευρώ, του Mazda 3 από 25.290 ευρώ και για τις δύο εκδόσεις του, του Mazda 6 από 34.491 ευρώ και πάλι και για τις δύο εκδοχές, του CX-3 από 19.060 ευρώ και του CX-5 από 27.705 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ