ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Την εξωπραγματική Lamborghini V12 Vision GT την οδηγεί κανείς μόνο στο PlayStation

Αυτοκίνητο: Την εξωπραγματική Lamborghini V12 Vision GT την οδηγεί κανείς μόνο στο PlayStation

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που μια αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει ένα ψηφιακό υπερ- αυτοκίνητο για να δηλώσει το παρόν σε ένα από τα δημοφιλή παιχνίδια του είδους.

Η Lamborghini V12 Vision Gran Turismo όμως, στην οποία, αναφερόμαστε είναι μάλλον το πιο εξωπραγματικό όχημα που μπορεί να οδηγήσει κανείς ψηφιακά, έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το PlayStation 4 και παρουσιάστηκε στην τελική διοργάνωση του πρωταθλήματος Gran Turismo που έγινε στο Μόντε Κάρλο. Και δεν μιλάμε για ένα τυχαίο πρωτάθλημα, αλλά για ένα πιστοποιημένο από την παγκόσμια ομοσπονδία, τη FIA.

H εντυπωσιακή ψηφιακή Lamborghini θα είναι διαθέσιμη στο νέο Gran Turismo Sport από την ερχόμενη άνοιξη και σχεδιαστικά είναι μια σύνθεση στοιχείων από τα υπάρχοντα μοντέλα της μάρκας καθώς και από τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1. Ταυτόχρονα αποκαλύπτει και κάποια στοιχεία για τη διάδοχο της Aventador που στην ουσία έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Το νέο κορυφαίο super car της εταιρείας από την Sant’ Agata Bolognese θα έχει και πάλι στο κέντρο του αμαξώματος τον κλασικό V12 των 6.500 κυβικών, που όμως πλέον θα έχει και υβριδική υποβοήθηση. Τόσο για να περιοριστεί όσο γίνεται η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων αλλά και για να αυξηθεί η απόδοση, η οποία αναμένεται να ξεπερνά τους 800 ίππους, την ίδια στιγμή που η τιμή για το 0-100 χλμ./ ώρα θα είναι κάτω από τα 3,0 δεύτερα. Όσο για την υβριδική τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι μάλλον αυτή της συλλεκτικής Sian.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ