ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Από εδώ και στο εξής μπορείτε να αγοράζετε τα μοντέλα της Toyota online και ανέπαφα

Αυτοκίνητο: Από εδώ και στο εξής μπορείτε να αγοράζετε τα μοντέλα της Toyota online και ανέπαφα

Η Toyota Ελλάς παρουσίασε, μέσα στο πνεύμα της εποχής αλλά και των συνθηκών που όλοι βιώνουμε, τη δυνατότητα άμεσης παραγγελίας οποιουδήποτε μοντέλου της και όποιας έκδοσης επιθυμεί κανείς online χωρίς καμία φυσική επαφή με το κατάστημα και με απόλυτη ασφάλεια.  

Η Toyota είχε ξεκινήσει τις διαδικτυακές πωλήσεις στην ελληνική αγορά το Δεκέμβριο του 2018 για την έκδοση e-energy του υβριδικού Yaris, που αριθμούσε συνολικά 65 αυτοκίνητα τα οποία ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά online. Η ανταπόκριση ήταν καθόλα θετική και αυτό σε συνδυασμό με τη συνεχώς αυξανόμενη διάθεση των καταναλωτών να επιλέξουν το αυτοκίνητο τους, όπως άλλωστε και κάθε άλλο καταναλωτικό προϊόν, online οδήγησε στη νέα εφαρμογή της «online κράτησης αυτοκινήτου».

H εφαρμογή αυτή είναι ήδη διαθέσιμη στο επίσημο site της Toyota Ελλάς (www.toyota.gr), είναι συμβατή με υπολογιστή, tablet και smartphone και απόλυτα ασφαλής. Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται μέσα από τέσσερα απλά βήματα:

  • Διαμόρφωση του αυτοκινήτου επιλογής με 100% παραμετροποίηση, με τη δυνατότητα επιλογής μοντέλου, έκδοσης, χρώματος και αξεσουάρ
  • Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων, το ποσό της προκαταβολής και της επιλογής του επίσημου αντιπρόσωπου από τον οποίο θα γίνει η παραλαβή του αυτοκινήτου
  • Επιβεβαίωση για την ορθότητα των προσωπικών στοιχείων
  • Πληρωμή προκαταβολής με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα εκτύπωσης παραγγελίας.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία ο εξουσιοδοτημένος έμπορος του δικτύου της Toyota Ελλάς, αναλαμβάνει τη διευθέτηση της παραγγελίας και της ενημέρωσης του πελάτη για την άφιξη του μοντέλου της επιλογής του, όταν αυτό θα είναι έτοιμο προς παράδοση από το κατάστημα.

Ο χρήστης μπορεί μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προωθητικό πρόγραμμα είναι σε ισχύ κατά την περίοδο της κράτησης. Επίσης υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής όλου του ποσού προκαταβολής.

Η εφαρμογή «Online κράτηση αυτοκινήτου» είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και υποστηρίζεται καθημερινά από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μέσω email και τηλεφώνου, καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ