ΜΟΔΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο άντρας στη ζωή της

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο άντρας στη ζωή της
InStyle

Αυτό αποκάλυψε στη νέα συνέντευξη της για InStyle Φεβρουαρίου η 46χρονη Λατίνα και αυτή είναι η πορεία της που την έφερε στην κορυφή των πωλήσεων και της αναγνωρισιμότητας μιας γυναίκας που αν δεν την θεωρείς πολυτάλαντη σίγουρα οφείλεις να την πεις πολυμήχανη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις επτά.

Τότε ξεκίνησε και την πρώτη της περιοδεία σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, μαζί με τις άλλες μαθήτριες της σχολής μπαλέτου που παρακολουθούσε.

Είναι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια και σχεδιάστρια μόδας.

Είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στην ιστορία του Χόλιγουντ ακόμη και αν οι ταινίες της είναι σχεδόν πάντα αποτυχημένες στα box office.

To πρώτο κινηματογραφικό της πλάνο έγινε σε ηλικία 16 ετών όταν συμμετείχε στην παραγωγή του “My Little Girl” με πρωταγωνίστρια τη Στιούαρτ Μάστερσον.

Όταν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον κινηματογράφο και το χορό, η Λόπεζ επέλεξε το δεύτερο. Για αυτό δικαιωματικά της δόθηκε και υποτροφία σε ανώτερη ακαδημία χορού στο Μανχάταν.

Η αυστηρή μητέρα της προσπάθησε να την αποτρέψει από τη showbiz κόβοντας της το το χαρτζιλίκι. Η JLo αντέδρασε άμεσα φεύγοντας από το πατρικό της. Μια δουλειά σε δικηγορικό γραφείο συμπλήρωσε το εισόδημα της πριν την ανακαλύψουν σε audition όπου και επιλέχθηκε για μουσικοχορευτική τουρνέ στην Ιαπωνία.

Προτού χαρίσει τις αναλογίες της στον κινηματογράφο πέρασε από το τηλεοπτικό κανάλι της FOX με εμφανίσεις στις σειρές “South Central”, “Second Chances” και “Hotel Malibu”.

20 χρόνια πριν την υποδέχεται η μεγάλη οθόνη. Το 1995 συμπρωταγωνιστεί με τους Γουέλσι Σνάιπς και Γούντι Χάρελσον στο Money Train. Δύο χρόνια αργότερα ο ρόλος της αδικοχαμένης Λατίνας σούπερσταρ Σελένα Κουινταλίνα Πέρεζ είναι δικός της. Τότε ξεκινούν σχεδόν όλα.

Ο ρόλος της δίπλα από τον Τζόρτζ Κλούνεϊ στο “Out Of Sight” την ανακηρύσσει στην πιο ακριβοπληρωμένη Λατίνα ηθοποιό της ιστορίας του Hollywood, με αμοιβή που ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Μετά ήρθε η μουσική. Το πρώτο της single “If you had my love” κατακτάει την κορυφή του Billboard chart και γίνεται πλατινένιο με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Πλέον η JLo είναι μια show woman όπου και θα παραμείνει.

“Θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου”

“Eαν υπάρξει κάποιος σύντροφος που μπορεί να με συνοδεύσει σε αυτή τη ζωή έχει καλώς, εάν όχι και πάλι όλα καλά” σχολιάζει η μητέρα των δίδυμων Μαξ και Εμ λέει στο περιοδικό InStyle. Φορώντας Fendi, Narciso Rodriguez και Altuzarra η Τζένιφερ Λόπεζ μοιάζει να είναι μια υπερδύναμη ανθεκτική.

Διαβάστε και αυτά

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν βαριέται να αλλάζει ρούχα

H Tζένιφερ Λόπεζ δεν ήταν ποτέ πρόστυχη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ