ΜΟΔΑ

Στα backstage του Victoria's Secret με το Vanity Fair

Στα backstage του Victoria's Secret με το Vanity Fair

H αναμονή για εμάς και η εξαντλητική προπόνηση για εκείνες τελείωσαν εχθές, όταν το Παρίσι "έζησε" το πρώτο του σόου της Victoria's Secret που απέδειξε ότι είναι μια φαντασμαγορία ligerie και θεάματος με κάτι από πολλές, υπέροχες γυναίκες.

Το Γκραν Παλέ φιλοξένησε το ετήσιο show και οι χώροι του γέμισαν από περίτεχνες δημιουργίες και πανάκριβα αξεσουάρ. Το διαμαντένιο fantasy bra των 2,4 εκατ. δολαρίων που φορούσε η Τζασμίν Τουκς προσπάθησε να κλέψει τις εντυπώσεις, εκείνες όμως που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον ήταν οι αδελφές Χαντίντ και η Κένταλ Τζένερ -ναι, τα instamodels νίκησαν ξανά τις εντυπώσεις.

Ιρίνα Σάικ, Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόσιο, βετεράνοι του είδους, έδειξαν για ποιο λόγο είναι τα μόνιμα Αγγελάκια εδώ και χρόνια ενώ το καλλιτεχνικό κομμάτι του show ανέλαβαν οι Μπρούνο Μαρς, ο The Weeknd και η Lady Gaga που εμφανίστηκε τρεις φορές αλλάζοντας πέντε outftits. Το Vanity Fair βρέθηκε στα παρασκήνια του λαμπερού θεάματος και αυτά είναι τα στιγμιότυπα από το φακό του περιοδικού που ορίζει το class στη βιομηχανία της διασκέδασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ