ΜΟΔΑ

Gigi Hadid: με χιτζάμπ στο πρώτο εξώφυλλο της Vogue Arabia

Gigi Hadid: με χιτζάμπ στο πρώτο εξώφυλλο της Vogue Arabia

Η παλαιστινιακής καταγωγής Gigi Hadid γράφει ιστορία ως το πρώτο εξώφυλλο της νέας έκδοσης της Vogue, Vogue Arabia.

Η Hadid εμφανίζεται σε δύο διαφορετικές φωτογραφίες για το εξώφυλλο του Vogue Arabia έχοντας στο κεφάλι της μια κεντημένη μαντίλα.

"Νομίζω ότι η ομορφιά του να υπάρχουν διεθνείς εκδόσεις του Vogue είναι ότι, ως κοινωνία της μόδας, μπορούμε να γιορτάζουμε και να μοιραζόμαστε με τον κόσμο διαφορετικές κουλτούρες" σχολίασε η ίδια στο Instagram.

"Ελπίζω αυτό το περιοδικό να δείξει μια ακόμη πτυχή της βούλησης της βιομηχανίας της μόδας να εξακολουθεί να δέχεται, να γιορτάζει και να εντάσσει όλους τους ανθρώπους και τα έθιμα και να κάνει τους πάντες να αισθάνονται ότι υπάρχουν editorial και στιγμές στη μόδα με τις οποίες μπορούν να ταυτιστούν" σχολίασε.

Ο εκδοτικός οίκος Condé Nast International όρισε διευθύντρια της νέας έκδοσης την πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας Deena Aljuhani Abdulaziz και όπως ανακοίνωσε αρχικά θα εγκαινιάσει μια δίγλωσση αραβο-αγγλική ηλεκτρονική έκδοση και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει η έντυπη έκδοση.

Το έντυπο θα κυκλοφορεί σε αρκετές χώρες της Μέσης Ανατολής όπως οι Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ