ΜΟΔΑ

Ιστορική εκτόξευση μόδας στο διάστημα με υπογραφή Chanel

Ιστορική εκτόξευση μόδας στο διάστημα με υπογραφή Chanel

O γιγάντιος, λευκός πύραυλος στη μέση του Grand Palais Hall στο Παρίσι ήταν το σύμβολο της νέας συλλογής της Chanel από τον Καρλ Λάγκερφελντ.

Το διαγαλαξιακό ταξίδι του ήταν γεμάτο από A-listers και όσους νομίζουν ότι είναι. Το Διάστημα και η εξερεύνηση του ήταν η έμπνευση του Κάιζερ της μόδας που είναι και ο επίλογος σε μια γεμάτη πρωτοσέλιδα και ανατροπές Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Τα μοντέλα του θύμισαν πολύ τις μούσες των διαγαλαξιακών ονειρώξεων στα 60s, με bobs, headbands και βαρύ make-up περπάτησαν την πασαρέλα φορώντας γυαλιστερά τζάκερ από tweed, υπερμεγέθει aviators και μεταλικές μπότες πάνω από το γόνατο.

Από τη μούσα του Λάγκερφελντ οπότε και του οίκου Chanel, κόρη του τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ Ντεπ στην Cara Delevingne με νέα κόμμωση και τους Pharell Williams και Λίλι Άλεν, ήταν όλοι τους εκεί πρώτη θέση σε ένα ταξίδι στα αστέρια με soundtrack κομμάτια των Έλτον Τζον, Kraftwerk, Daft Punk κα.

Porno chic: Υποκινεί σε βιασμό η νέα καμπάνια του Yves Saint Laurent;

Η φαντασία του Καρλ Λάγκερφελντ δεν γνωρίζει όρια. Αυτό το ξέρουμε. Στα σόου του οίκου Chanel, έχουμε δει παγετώνες που έχουν ταξιδέψει από την Αρκτική ακόμα και λεπτομερή σουπερμάρκετ.

Με τη νέα του επίδειξη ο Λάγκερφελντ ανέβασε τον τον πήχη σε ύψη στρατόσφαιρας παρουσιάζοντας τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας '17 του οίκου.

Η επίδειξη της Chanel είχε για όπλα της τις Κενταλ Τζένερ και αδελφές Χαντίντ και έκλεσε με μια προσομοίωση πραγματικής απογείωσης του πυραύλου Chanel.

Πάμελα Άντερσον και Stella McCartney σύμμαχοι στην πράσινη μόδα

O 83χρονος Λάγκερφελντ είναι δημιουργικός διευθυντής του οίκου από το 1983.

Η εμφάνιση του στο κλείσιμο του show με τον βαφτισιμιό του Husdon Kroenig ίσως είναι και η τελευταία του λένε πολλοί συντάκτες μόδας. Αυτή την εβδομάφδα όμως η Chanel απογειώθηκε.

Έγκλημα μόδας: Το Παρίσι ένα απάνθρωπο σκλαβοπάζαρο ρατσισμού για μοντέλα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ