ΜΟΔΑ

Ashley Graham: Γυμνή & τολμηρή ορίζει την κυτταρίτιδα ως δύναμη της

Ashley Graham: Γυμνή & τολμηρή ορίζει την κυτταρίτιδα ως δύναμη της

"Θυμάμαι τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας στην εφηβεία μου, όταν πήγαινα σχολείο. Θυμάμαι να λέω στην μαμά μου: “Δεν είναι αηδιαστικό; Είναι τόσο άσχημο!”. Τότε εκείνη κατέβασε το παντελόνι της και μου είπε: “Κοίτα! Έχω κι εγώ!”

Κάπως έτσι η Ashley Graham, το plus size μοντέλο που σπάει τα στερεότυπα της βιομηχανίας του στιλ και προωθεί πρότυπα ομορφιάς μακριά από την πλαστική ομορφιά των glossy σελίδων συνεχίζει να κάνει ακτιβισμό με ακόμη ένα editorial που γράφει ιστορία με τη διαφορετικότητα και την τόλμη του.

"Η μητέρα μου δεν έδωσε κάποιο χαρακτηρισμό, δεν την όρισε ως κάτι όμορφο ή ως κάτι άσχημο -δεν έκανε θέμα γύρω από την κυτταρίτιδα. Απλά, δεν προσδιορίζει την αξία μου. Αν γυναίκες σαν εμάς συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτό το μήνυμα τότε έχω την αίσθηση ότι το μήνυμα που θα περάσει στα νέα κορίτσια θα είναι αυτό: 'Ποιος νοιάζεται;'".

Φωτογραφημένη τολμηρά από τον Mario Sorrenti για το V Magazine η 28χρονη Graham μίλησε στην Tracee Ellis Ross για την εικόνα του σώματός της και την κυτταρίτιδα που θέλει να μην είναι ένα ταμπού αλλά μια κανονικότητα που συμβαίνει αλλά δεν σε ορίζει.

Δείτε ολόκληρη την NSFW φωτογράφιση εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ