ΜΟΔΑ

Kάννες 2017: Χρυσός Φοίνικας στιλ στη Νικόλ Κίντμαν

Kάννες 2017: Χρυσός Φοίνικας στιλ στη Νικόλ Κίντμαν

Μπορεί οι υπόλοιποι σταρ να μην γνωρίζουν γιατί περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, υπάρχει όμως μια ηθοποιός που κατάφερε να εντυπωσιάσει με το στιλ και την κομψότητα της φορώντας τις δημιουργίες οίκων από όλο τον κόσμο της μόδας -κάνοντας το ένα statement μετά το άλλο στις Κάννες.

Ο λόγος για τη 49χρονη Νικόλ Κίντμαν, πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου αλλά και άλλων τριών σκηνοθετών που την εμπιστεύθηκαν για την υποκριτική της δεινότητα. Oι Jane Campion (Top of the Lake), Sofia Coppola (The Beguiled) και John Cameron Mitchell (How to Talk to Girls at Parties) έδωσαν αφορμή στην Κίντμαν να επισκεφθεί το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί για τη βιομηχανία του θεάματος και της μόδας διεκδικώντας το θρόνο της βασίλισσας του στιλ. Κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα με ευκολία και για αυτό ευθύνεται μια γυναίκα.

Η Julia von Boehm δούλεψε δύο μήνες για να αναδείξει την Κίντμαν στο κόκκινο χαλί, συνθέτοντας δημόσιες εμφανίσεις που χάρισαν στις Κάννες την λάμψη που τις τρέφει. Η στρατιωτική της πειθαρχία να συντονίσει κάθε κομμάτι από τις εμφανίσεις της ώστε να είναι από τα ατελιέ του κόσμου στο Hôtel du Cap-Eden-Roc, το ξενοδοχείο της σταρ την ώρα και ημέρα που πρέπει δεν ήταν εύκολο. Όμως όλα πήγαν όπως πρέπει και η Κίνταμν φεύγει από τις Κάννες με τον άτυπο Χρυσό Φοίνικα μόδας στο 70ο Φεστιβάλ Καννών που είχε εξωφρενικά πολλές καλές εμφανίσεις αλλά η Νικόλ Κίντμαν κατάφερε να της κάνει όλες να λάμψουν κατά τι λιγότερο από το σύνολο των δικών της στιγμών.

Τα κοσμήματα των Harry Winston ή Fred Leighton ήταν απλά προαιρετικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ