ΜΟΔΑ

Το νυφικό του 1 εκατ. δολαρίων της κληρονόμου Swarowski εντυπωσιάζει

Το νυφικό του 1 εκατ. δολαρίων της κληρονόμου Swarowski εντυπωσιάζει

Υπάρχουν νυφικά που έχουν μείνει στην ιστορία του lifestyle και υπάρχουν νυφικά που την ξαναγράφουν. Στα τελευταία ας συμπεριληφθεί το νυφικό που φόρεσε η κληρονόμος της δυναστείας Swarowski, Victoria, σε ένα γάμο που ορίστηκε από τα media ως ο "παραμυθένιος γάμος της χρονιάς".

Φορώντας την bespoke δημιουργία του σχεδιαστή Michael Cinco η 23χρονη τραγουδίστρια και κληρονόμος παντρεύτηκε τον επιχειρηματία από το Μόναχο Werner Mürz στον καθεδρικό ναό του Σαν Γκούστο, με 250 καλεσμένους στην Tεργέστη της Ιταλίας.

Το χειροποίητο νυφικό ενθουσίασε το διαδίκτυο με την κομψότητα αλλά και τη δυσθεώρητη τιμή του -υπολογίζεται ότι κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια με περισσότερους από 500.000 κρύσταλλα ραμμένα επάνω του.

Η Swarowski κατάφερε να σηκώσει τη δημιουργία που λέγεται ότι ζυγίζει 46 κιλά και είχε ουρά τουλάχιστον έξι μέτρων.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 και γιόρτασε το νέο κεφάλαιο στη ζωή του στο πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων Falisia Resort and Spa στο Portopiccolo πριν την τελετή σε μια γαμήλια τριήμερη γιορτή.

"Σε ευχαριστώ που δημιούργησες για μένα το πιο όμορφο φόρεμα που υπήρξε ποτέ" έγραψε η 23χρονη σε ευχαριστήρια ανάρτηση της στο Instagram προς τον σχεδιαστή Cinco με έδρα το Ντουμπάι. Η νύφη φορούσε επίσης πέδιλα Jimmy Choo, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά γι΄ αυτήν και την περίσταση.

Η Victoria Swarowski είναι κληρονόμος της δυναστείας ενώ έχει εμφανιστεί και στο τηλεοπτικό Dancing with the Stars της Γερμανίας κερδίζοντας την πρώτη θέση το 2016. Θα έχει σίγουρα μια λαμπερή ως κρύσταλλο ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ