ΜΟΔΑ

Σαρλίζ Θερόν: Μοιραία & δολοφόνος στο W Magazine

Σαρλίζ Θερόν: Μοιραία & δολοφόνος στο W Magazine

Με την περιπέτεια της Atomic Blonde να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες οσονούπω η καλλονή από τη Νότιο Αφρική Σαρλίζ Θερόν φωτογραφήθηκε για το περιοδικό μόδας W φορώντας δολοφονικά κομψή μόδα.

Με τον Alasdair McLellan πίσω από το φακό η ξανθιά Θερόν φοράει δημιουργίες των Proenza Schouler, Dior, Paco Rabanne και Tom Ford ανάμεσα σε άλλα labels που αναδεικνύονται από το πρώην μοντέλο.

Η Σαρλίζ Θερόν είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει (vid)

"Οι σκηνές δράσης είναι δύσκολες αλλά έχω μεγαλώσει κάνοντας μπαλέτο οπότε δεν με δυσκόλεψαν. Είναι μια χορογραφία" είπε. "Λατρεύω την πειθαρχία. Λειτουργώ πολύ καλά όταν γνωρίζω τις παραμέτρους και αυτά που πρέπει να φέρω εις πέρας".

Στην περιπέτεια δράσης "Αtomic Blonde", η Θερόν υποδύεται μια σκληροτράχηλη μυστική πράκτορα της ΜΙ6 καθώς προσπαθεί να εξιχνιάσει τις δολοφονίες συναδέλφων της την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Η Σαρλίζ Θερόν θέλει από τα media να ενηλικιωθούν στη συνέντευξη της με τη Wall Street Journal

Μετά το πρόσφατο Mad Max Fury Road η Θερόν επενδύει ξανά το ταλέντο της σε μια περιπέτεια όπου πρωταγωνιστεί η γυναικεία ορμή. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τέλη Ιουλίου.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ