ΜΟΔΑ

Bregje Heinen: Η πιο όμορφη Ολλανδέζα του κόσμου αντέχει το κρύο

Bregje Heinen: Η πιο όμορφη Ολλανδέζα του κόσμου αντέχει το κρύο

Για το περιοδικό Maxim ο χειμώνας έχει ήδη έρθει με την πιο όμορφη Ολλανδέζα του κόσμου, την Bregje Heinen να αντέχει το σκληρό κλίμα της Ισλανδίας στο νέο της εξώφυλλο για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Το supermodel που κουβαλάει κάτι από παλιό Χόλιγουντ ακόμη και αν είναι μόλις 24 γεννήθηκε στην επαρχιακή πόλη του Borculo των 10.000 κατοίκων.

Μοντέλο από τα 14 της η Heinen έκανε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση για το Elle Girl στα 15 της και πλέον, εννέα χρόνια μετά έχει περπατήσει για τις εταιρίες Victoria's Secret, Prada και Topshop ενώ έχει ήδη αποκαλύψει τα θέλγητρα της στο Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Kάτοικος του Μπρούκλιν και με αδυναμία στα τρία γαλλικά bulldog της, τους Harry, Winston και Norma η Heinen είναι η επόμενη ανερχόμενη δύναμη στο modeling και το Instagram της μετράει πολλούς ακόλουθους.

Φωτογραφημένη από τον Gilles Bensimon στη μακρινή Ισλανδία η Heinen άντεξε το κρύο ακόμη και αν φορούσε μόνο μπικίνι. "Ήταν πραγματικά σκληρό αλλά όλοι ήταν πραγματικά καλοί μαζί μου" είπε και παρακινεί τον κόσμο να ανακαλύψει τη μαύρη άμμο στην παραλία Reynisfjara, κοντά στο χωριό Vik της Ισλανδίας.

Όταν δεν ταξιδεύει ή δεν φωτογραφίζεται ή δεν κάνει και τα δύο μαζί η Heinen ζωγραφίζει. Τα έργα της είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ιστοσελίδα bheinenart.com και αυτό είναι το επόμενο πλάνο της ζωής της. Να αφήσει τον καλλιτέχνη μέσα της να δημιουργήσει εικόνες πιο ωραίες ακόμη και από τα ψυχρά και αισθησιακά πορτρέτα της στο Maxim Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ