ΜΟΔΑ

Σίντι Κρόφορντ: παραδίδει μαθήματα πόζας στην κόρη της Κάια Γκέρμπερ

Σίντι Κρόφορντ: παραδίδει μαθήματα πόζας στην κόρη της Κάια Γκέρμπερ

Μπορεί όλοι να μιλάνε για την απόγονο της, την έφηβη ακόμη κόρη της Κάια Γκέρμπερ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη αυτό το φθινόπωρο όμως το top model με το όνομα Σίντι Κρόφορντ δεν έχει ρίξει ακόμη αυλαία στην καριέρα της.

Η Kρόφορντ πρωταγωνιστεί στο τεύχος για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 του περιοδικού POP.

Φωτογραφημένη από τη Charlotte Wales η μητέρα και μάνατζερ της Κάις Γκέρμπερ παραδίδει μαθήματα πόζας σε κάθε μοντέλο που θέλει να κάνει καριέρα ίδια με τη δική της. Η Κρόφορντ είναι στη δεκάδα των top models εδώ και τρεις δεκαετίες και οι αποδείξεις είναι όλες όσες εκτυπώθηκαν στις σελίδες της Βρετανικής έκδοσης μόδας.

"Η κόρη μου μόλις έβγαλε άδεια οδήγησης. Ανησυχώ πολύ περισσότερο για την οδήγηση παρά για την είσοδό της στον κόσμο του μόντελινγκ. Τα παιδιά μου γνωρίζουν πολλά για αυτόν τον κόσμο. Νιώθω πως κανείς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στη καθοδήγησή τους καλύτερα από μένα δήλωσε η Κρόφορντ σε συνέντευξη της αναφερόμενη τόσο στην Κάια όσο και στον αδελφό της που επίσης κάνει καριέρα στη μόδα.

Όσο για την απόφαση της Κάια να γίνει μοντέλο η Κρόφορντ είπε: "Θα ήθελα να μπορούσα να την καθυστερήσω ένα ή δύο χρόνια ακόμη, αλλά είναι 16 ετών. Τόσο ήμουν και εγώ όταν ξεκίνησα. Μοιάζει μικρή ηλικία , αλλά για τη μόδα είναι η φυσιολογική ηλικία για ένα ξεκίνημα" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ