ΜΟΔΑ

Kριστίνα Αγκιλέρα: "Η ενδοοικογενειακή βία είτε θα σε καταστρέφει είτε θα σε κάνει πιο δυνατή"

Kριστίνα Αγκιλέρα: "Η ενδοοικογενειακή βία είτε θα σε καταστρέφει είτε θα σε κάνει πιο δυνατή"

Με μία ακόμη από τις πολλές, αναρίθμητες μεταμορφώσεις στην 20ετή καριέρα της, η Κριστίνα Αγκιλέρα κάνει comeback.

Φωτογραφημένη για το περιοδικό Paper η ντίβα της μουσικής σκηνής αφήνει στην άκρη τις φορτωμένες με αξεσουάρ εμφανίσεις της και επαναπροσδιορίζει την εικόνα της χωρίς φλυαρίες.

"Πάντα μου άρεσε να πειραματίζομαι. Μου αρέσει το δράμα, το θέατρο, μου αρέσει να δημιουργώ μια ιστορία και να υποδύομαι χαρακτήρες" λέει. "Είμαι performer, από τη φύση μου" προσθέτει γεμάτη αυτοπεποίθηση η 37χρονη που μετράει 20 χρόνια από τότε που τραγούδησε για ένα Τζίνι σε παραλία της Καλιφόρνια.

Η Αγκιλέρα που έχει προταθεί για 18 Grammys και έχει κερδίσει πέντε, έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, έχει εμφανιστεί δίπλα από τη Cher στον κινηματογράφο και έχει περάσει από τη θέση του κριτή στο The Voice, έχει χωρίσει, έχει ερωτευτεί ξανά και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Αν όμως υπάρχει κάτι που θέλει να προστατέψει περισσότερο από όλα είναι η δύναμη μέσα της να μην την βάλει ποτέ κανείς κάτω.

Γεννημένη στο Staten Island της Νέας Υόρκης στις 18 Δεκεμβρίου 1980 η Αγκιλέρα θυμάται την ενδοοικογενειακή βία αλλά και τον εκφοβισμό και τον τρόμο στις γειτονιές των παιδικών της χρόνων. Η Αγκιλέρα θυμάται τη μητέρα της Σέλι Λορέν με μώλωπες από τον πατέρα της Φάουστο και αυτή η μνήμη την όπλισε.

"Όταν βλέπεις μεγαλώνοντας κάτι τέτοιο είτε θα είσαι τόσο τραυματισμένη που θα ζήσεις ακόμη χειρότερα είτε θα κάνεις εκείνες τις επιλογές που δεν θα σε φέρουν σε αυτή τη θέση του θύματος" λέει στη συνέντευξη της.

Η Αγκιλέρα έκανε το δεύτερο. Περισσότερη Xtina εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ