ΜΟΔΑ

Αυτό είναι σεξισμός! Συνέλθετε! H Τζένιφερ Λόρενς απασφαλίζει δικαίως για ένα φόρεμα

Αυτό είναι σεξισμός! Συνέλθετε! H Τζένιφερ Λόρενς απασφαλίζει δικαίως για ένα φόρεμα

Στην πρόσφατη εμφάνιση της για την πρεμιέρα της ταινίας Red Sparrow η Τζένιφερ Λόρενς εμφανίστηκε με ένα μαύρο, βαθύ ντεκολτέ Versace δείχνοντας ότι είναι ανθεκτική στο κρύο του Λονδίνου. Όμως οι εισαγγελείς της online κοινότητας βρήκαν την εμφάνιση της "εξαιρετικά αποκαλυπτική" ή/και "προσβλητική".

Οι φωτογραφίες της βραβευμένης με Όσκαρ star όπου ποζάρει με τους συντελεστές της ταινίες έγιναν viral και το Twitter επέκρινε την Lawrence "που έχει τσακωθεί με το παλτό!".

Mε ανάρτηση της στο Facebook η Lawrence υπερασπίστηκε την επιλογή της κάνοντας λόγο για σεξισμό.

"Ουάoυ. Δεν ξέρω καν από που να ξεκινήσω με όλη αυτή τη φασαρία για τη 'Jennifer Lawrence που φοράει αποκαλυπτικό φόρεμα μέσα στο κρύο'. Δεν είναι απλά εντελώς γελοίο, είναι προσβλητικό. Το φόρεμα Versace ήταν υπέροχο, νομίζετε ότι θα το κάλυπτα με παλτό και κασκόλ; Ήμουν έξω μόλις πέντε λεπτά. Θα άντεχα και το χιόνι για ένα τέτοιο φόρεμα γιατί αγαπάω τη μόδα και είναι η επιλογή μου.

"Αυτό είναι σεξισμός, είναι μια γελοιότητα, δεν έχει να κάνει με φεμινισμό. Οι υπερβολικές αντιδράσεις για κάτι που λέει ή κάνει κάποιος, το να δημιουργείς φασαρία για ασήμαντα, ανόητα θέματα όπως τι πρέπει να φοράει ή τι δεν πρέπει κάποιος δεν μας πάει μπροστά. Δημιουργεί ανόητες συζητήσεις που δεν μας αφήνουν να ασχοληθούμε με όσα πραγματικά αξίζουν να μας απασχολούν. Συνέλθετε εκεί έξω. Ό,τι φοράω είναι επιλογή μου. Και αν θέλω να κρυώνω ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ"

lawrence

Facebook@Versace

Η Λόρενς αποκάλυψε στο Entertainment Tonight ότι δεν έχει πια την ανασφάλεια που είχε παλαιότερα στα κινηματογραφικά πλατό.

"Όλοι με έκαναν να αισθανθώ τόσο άνετα που μάλλον σε κάποιο σημείο άρχισα να τους κάνω να αισθάνονται άβολα. Κυρίως όταν τους είπα ότι δεν χρειάζομαι τη ρόμπα, ζεσταινόμουν και τότε είπαν να καλυφτώ και να ντυθώ" είπε στη συνέντευξη της.

Επιπλέον είπε ότι αυτό που την τρόμαζε περισσότερο δεν ήταν οι τολμηρές σκηνές αλλά η Ρωσική προφορά που έπρεπε να μάθει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ