ΜΟΔΑ

Μαριόν Κοτιγιάρ: Είναι το νέο πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Chanel No5

Μαριόν Κοτιγιάρ: Είναι το νέο πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Chanel No5
Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Γαλλίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια Μαριόν Κοτιγιάρ είναι το νέο πρόσωπο του διαχρονικού αρώματος Chanel No5. Για τον οίκο, αυτό είναι μια κατάκτηση, καθώς το επιδιώκει εδώ και καιρό και κατάφερε τελικά να κάμψει τις αντιστάσεις της ηθοποιού, η οποία δεν κάνει διαφημιστικά

«Η Chanel είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ θα είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για το εμβληματικό άρωμα No5. Αυθεντική, αφοσιωμένη και γενναιόδωρη, η Μαριόν Κοτιγιάρ μεταφέρει τη μοναδική της οπτική από ταινία σε ταινία, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό πεπρωμένο ως μια ελεύθερη γυναίκα», αναφέρει ο οίκος σε Δελτίο Τύπου, κατά την ανακοίνωση του νέου ρόλου της Κοτιγιάρ.

https://www.instagram.com/p/B8ql9x-Iqqo

Από την αρχή της καριέρας της στην υποκριτική, η Μαριόν έχει μια μακρά σχέση με τον οίκο Chanel, φορώντας δημιουργίες του στο κόκκινο χαλί για την ταινία «Οι ατέλειωτοι αρραβώνες» το 2004 και «Ζωή από τριαντάφυλλο» το 2008. Παρόλα αυτά, η ίδια δίσταζε να αποδεχθεί την πρόταση του οίκου, καθώς έχει αποφασίσει να μην κάνει διαφημιστικά.

Για όλα, όμως, υπάρχει μια εξαίρεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ