ΜΟΔΑ

Μπρόσναν, Όλντμαν, Κίλμερ, Λι: Τα γαλαζοαίματα αγόρια του Χόλιγουντ που ανέδειξε ο Hedi Slimane

Μπρόσναν, Όλντμαν, Κίλμερ, Λι: Τα γαλαζοαίματα αγόρια του Χόλιγουντ που ανέδειξε ο Hedi Slimane

Με το νέο της αποχώρησης του σχεδιαστή Hedi Slimane από τον οίκο Saint Laurent να είναι η μόνη είδηση στους ειδησεογραφικούς κύκλους της μόδας, μπορείς να αναγνωρίσει πληθώρα στοιχείων που έκαναν τον 47χρονο, πρώην δημιουργικό διευθυντή, ριζοσπαστικό και καινοτόμο. 

Ένας δημιουργός par excellence είτε φωτογράφιζε τη μουσική σκηνή του Βερολίνου, είτε απαθανάτιζε την κουλτούρα του Λος Άντζελες, από το ηλιόλουστο surf στο νυχτερινό punk όργιο της. Όσο έφερε τη goth οπτική του στον οίκο ο Slimane κουβάλησε και μια ολόκληρη φατριά από ακόλουθους, πολλοί από τη μουσική σκηνή. Γνωρίζοντας ότι τα αρσενικά μοντέλα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο με τους frontmen των συγκροτημάτων συνέχεια αναζητούσε πρόσωπα που έχουν ιστορία ή επώνυμο με ιστορία.

Σας παρουσιάζουμε του γόνους του Χόλιγουντ, γιοι με επώνυμο πιο γνωστό από τους ίδιους που το τιμάνε με ένα στιλ αβίαστα κουλ.

Τσάρλι Όλντμαν

Ο πατέρας του, Γκάρι, έγινε ο ιδανικός Σίντ Βίσιους και ο εμβληματικός Δράκουλας του Κόπολα. Ο Τσάρλι Όλντμαν υποστηρίζει επιτυχώς ένα punk-ροκ στιλ, παρόμοιο με εκείνο του πατέρα του, εξοικειώνοντας με αυτό τον τρόπο την επόμενη γενιά με την οικογενειακή εκκεντρικότητα του. Με ξεβαμμένα ξανθά μαλλιά και ένα βηματισμό εντυπωσιακά επιβλητικό στην πασαρέλα, ο Όλντμαν είναι ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς από ένα νεαρό μοντέλο του Saint Laurent.

https://www.instagram.com/p/p

Ντίλαν Τόμας Μπρόσναν


Όταν ο Ντίλαν Μπρόσναν, έκανε το ντεμπούτο του στη πασαρέλα του Saint Laurent για τη φθινοπωρινή κολεξιόν του 2016, ο διάσημος, και υπερήφανος, πατέρας του, Πιρς, δεν έλειπε από την πρώτη σειρά. Πέρα από το δεσμό αίματος που τον συνδέει με έναν πρώην James Bond, ο νεαρός Μπρόσναν μπορεί να έχει μια καταπληκτική πορεία ως μοντέλο. Με ύψος 1.90, έντονα ζυγωματικά και μακριά καστανά μαλλιά, ο Ντίλαν Τόμας είναι εντυπωσιακός και αγαπάει τη μουσική όπως και τα περισσότερα αγόρια του οίκου, Αναρτώντας τα ψυχεδελικά-ροκ τραγούδια του στο SoundCloud και περνώντας ώρες στο στούντιο, δε θα μας εκπλήξει αν μια μέρα ανακοινώσει και τη κυκλοφορία ενός EP.

https://www.instagram.com/p/p

Ντίλαν Λι


Ο 18χρονος απόγονος της Πάμελα Άντερσον και του Tόμι Λι είναι το πιο πρόσφατο it boy που έκλεισε καμπάνια με τον οίκο Saint Laurent. Εκπροσωπώντας επάξια την κληρονομιά του πατέρα του στη rock n’ roll σκηνή ο Ντίλαν παίζει κιθάρα - συχνά ξυπόλυτος στην παραλία, πράγμα για το οποίο τον ευγνωμονούν οι 50.000 ακόλουθοι του στο Instagram - και αγαπάει ιδιαίτερα το σέρφ. Στοιχεία που τον καθιστούν την κατάλληλη προσθήκη στο σχήμα του Slimane ως το beach boy. Στις παραθαλάσσιες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Λι για την καμπάνια, μπορεί κανείς να διακρίνει το σεξαπίλ της μητέρας του από την ένδοξη εποχή του Baywatch.

https://www.instagram.com/p/p

Τζάκ Kίλμερ

Ο ανερχόμενος ηθοποιός Τζάκ Κίλμερ, γιος του Βαλ έχει ήδη μια καμπάνια του Saint Laurent στο ενεργητικό του, αλλά το 2016 θα είναι μια χρονιά πέρα από τη μόδα για αυτόν. Έχοντας παίξει πλάι σε αστέρες όπως ο Ράσελ Κρόου και ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο πολυαναμενόμενο “The Nice Guys” βάζει επισήμως τον Κίλμερ στον χάρτη, αλλά ο Slimane τον είχε εντοπίσει πρώτος. Ο Κίλμερ συμμετέχει στις πασαρέλες και τις καμπάνιες του Saint Laurent από το 2014.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ