ΜΟΔΑ

Πως οι Κένταλ & Κάιλι Τζένερ θα κατακτήσουν μια αγορά δισεκατομμυρίων φορώντας μαγιό

Πως οι Κένταλ & Κάιλι Τζένερ θα κατακτήσουν μια αγορά δισεκατομμυρίων φορώντας μαγιό

Eίναι μια αγορά που στην Αμερική αγγίζει τα $13 δισεκατομμύρια με τις γυναίκες (μόνο στις ΗΠΑ να ξοδεύουν περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο στην αναζήτηση για το καλύτερο μαγιό της σεζόν για τις αναλογίες τους.

Επιπλέον είναι μια προσοδοφόρα αγορά που αλλάζει. Με την ανακοίνωση της εταιρίας Victoria’s Secret ότι αποχωρεί από την αγορά του swimwear για να επενδύσει στα εσώρουχα και τα αξεσουάρ κάποιοι θα διεκδικήσουν το κενό κατακτώντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα. Αυτοί οι κάποιοι είναι και οι ετεροθαλείς αδελφές της Κιμ Καρντάσιαν.

Οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ συνεχίζουν να προωθούν τις συνεργίες τους και μια από αυτές είναι η σειρά μαγιό που σχεδιάζουν για την εταιρία ένδυσης TopShop.

Ευφυείς επιχειρηματίες και τα καλύτερα πρόσωπα για να προωθήσουν προϊόντα με τα εκατομμύρια followers που της έχουν αναδείξει σε πρότυπα για τη millennial γενιά, οι αδελφές Καρντάσιαν θέλουν να κατακτήσουν το καλοκαίρι κερδίζοντας ακόμη περισσότερα χρήματα, χτίζοντας με επιμονή και πειθαρχία την οικονομική αυτοκρατορία τους.

Τα κορίτσια των 22 εκατομμυρίων δολαρίων

Kendall Jenner Kylie Jenner Sexy 21

Τόσο η Κένταλ όσο και η Κάιλι Τζένερ, άξιες διάδοχοι της μητέρας τους Κρις που ξέρει να πουλάει τα πάντα -από την καθημερινότητα της μέχρι το ερασιτεχνικό πορνογράφημα της Κιμ- ποζάρουν φορώντας μαγιό που φέρουν το όνομα και το brand τους.

Με την αξία τους στο χρηματιστήριο των διασήμων να έχει μόνο αυξητικές τάσεις, η Κένταλ των 12 εκατομμυρίων δολαρίων και η Κάιλι των 10 εκατομμυρίων δολαρίων ξέρουν ότι το επώνυμο και η ζωή που έχουν ζήσει μπροστά από τις κάμερες του συνεργείου που εξαντλητικά καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στο Κeeping Up With The Kardashians αξίζει χρυσό.

Η συλλογή swimwear είναι ένα ακόμη όχημα τους να συνεχίσουν την επέλαση τους στο χάρτη της νέας επιχειρηματικότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ