ΜΟΔΑ

Η Taylor Hill μια Μπριζίτ Μπαρντό, το δώρο Χριστουγέννων του LOVE

Η Taylor Hill μια Μπριζίτ Μπαρντό, το δώρο Χριστουγέννων του LOVE

Για την 14η ημέρα του το ετήσιου αισθησιακό ημερολόγιο του LOVE Magazine φέρνει την ανερχόμενη σταρ του modeling Τaylor Hill σε διπλό, πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Μετά το σόου της Victoria’s Secret η Taylor Hill συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Phil Poynter. Στο film η 20χρονη θέλει να είναι κάτι από Μπριζίτ Μπαρντό στο αριστούργημα του Ζαν Λικ Γκοντάρ "H περιφρόνηση" (Le Mépris) και ο διάλογος που συνοδεύει το film παραπέμπει σε όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε Μισέλ Πικολί και Μπριζίτ Μπαρντό σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του Γάλλου δημιουργού.

Για την ταινία που δεν γνώρισε ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία αλλά κέρδισε σε ανθολογίες τον τίτλο του μεταπολεμικού κινηματογραφικού αριστουργήματος της Ευρώπης έχει πει ο Γκοντάρ στο περιοδικό "Cahiers du cinemα"

Η "Περιφρόνηση" είναι μια ταινία απλή, αριστοτελική, μια ιστορία ανθρώπων του δυτικού κόσμου, του μοντερνισμού, που ναυάγησαν και που βγαίνουν, όπως οι ήρωες του Ιουλίου Βερν και του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, σε κάποιο ερημονήσι, του οποίου το μυστήριο είναι η απουσία μυστηρίου. Δηλαδή το μυστήριό του είναι η αλήθεια. Η "Περιφρόνηση" αποδεικνύει με τα 149 πλάνα που γύρισα (176 μετά το μοντάζ) ότι στο σινεμά όπως και στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα το μυστικό, δεν έχει τίποτα να εξιχνιάσεις, δεν έχεις παρά να ζεις και να κινηματογραφείς!". Η Μπαρντό θεωρούσε τον δημιουργό ένα "παλαβό".

lemepris

Tο δεύτερο, σκηνοθετημένο από τον Hype Williams έχει κάτι από την 13η ημέρα της Sampaio που προηγήθηκε. Η Taylor Hill συμπληρώνει όλες τις γυναίκες που εύχονται με μικρά short film χρόνια πολλά συνήθως ημίγυμνες. Κιμ Καρντάσιαν, Ιρίνα Σάικ και Χάιντι Κλουμ έχουν προηγηθεί.

Παρακάτω όλο το ημερολόγιο όπως μας παραδίδεται.

Day 1 - Bella Hadid by RANKIN

Day 2 - Irina Shayk by Phil Poynter

Day 3 - Rita Ora by Sean Frank (LOVE Advent 2016)

Day 4 - Ireland Baldwin by Doug Inglish (LOVE Advent 2016)

Day 5 - Kendall Jenner by Hype Williams (LOVE Advent 2016)

Day 6 - Stella Maxwell by Phil Poynter (LOVE Advent 2016)

Day 7 - Abbey Clancy by Liz Collins (LOVE Advent 2016)

Day 8 - Emily Ratajkowski by Hype Williams (LOVE Advent 2016)

Day 9 - Barbara Palvin by Phil Poynter (LOVE Advent 2016)

Day 10 - Heidi Klum by RANKIN (LOVE Advent 2016)

Day 11 - Doutzen Kroes by Hype Williams (LOVE Advent 2016)

Day 12 - Kim Kardashian by James Lima (LOVE Advent 2016)

Day 13 - Sara Sampaio by Hype Williams

Day 14 - Taylor Hill by Hype Williams

Day 15 - Ciara by Doug Inglish

Day 16 - Chrissy Teigen by Doug Inglish

Day 17 - Alexa Chung by Liz Collins

H προσπάθεια της έκδοσης να καθιερωθεί ως το απόλυτα ερωτικό ημερολόγιο των καιρών μας συνεχίζει επιτυχημένα την συνταγή των πιο εντυπωσιακά τολμηρών γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος σήμερα και αυτός ο αισθησιασμός είναι πολύ ακατάλληλος για αθώα μάτια. Το ημερολόγιο θα ανανεώνεται κάθε μέρα μέχρι και το τέλος του μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ