ΜΟΔΑ

Από εχθροί, φίλοι; O Λάγκερφελντ εκθειάζει την Καρντάσιαν για το στιλ

Από εχθροί, φίλοι; O Λάγκερφελντ εκθειάζει την Καρντάσιαν για το στιλ

Λίγο μετά τη ληστεία που κόστισε στην Κιμ Καρντάσιαν την ψηφιακή, κοινωνική της ζωή, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, ο «Κάιζερ της μόδας» Καρλ Λάγκερφελντ είχε επιτεθεί στο πρόσωπο της, δηλώνοντας ότι "η ίδια φταίει για όλα όσα συνέβησαν".

"Δεν μπορείς να διαφημίζεις τα πλούτη σου και στη συνέχεια να σε εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιος θέλει να σου τα πάρει" είχε πει ασκώντας κριτική με γάντι κομψό και παγωμένο. Εν έτει 2017 όμως, καθώς ο άρχοντας της Chanel, Καρλ Λάγκερφελντ, γιορτάζει την είσοδό του ως χαρακτήρας στο ιδιαίτερα επιτυχημένο και κερδοφόρο παιχνίδι για smartphone της Κιμ Καρντάσιαν, Kim Kardashian:Hollywood, όλα είναι αλλιώς.

Ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε ότι "η συμβολή της Κιμ στην ομορφιά και τη μόδα είναι ένα γεγονός και αποδεικνύει ότι για να είναι κανείς όμορφος δεν χρειάζεται να είναι ψηλός κι αδύνατος". Στη συνέχεια ο Λάγκερφελντ σχολίασε και τις υπόλοιπες της συμμορίας.

karl kim

Μου αρέσει πολύ η μητέρα της και λατρεύω της ετεροθαλή αδελφή της Κένταλ (Τζένερ). Δεν γνωρίζω τα άλλα μέλη αυτής της εκπληκτικής οικογένειας" δήλωσε στην ιστοσελίδα Page Six και μας άφησε άφωνους, αν και συμφωνούμε ότι η ομορφιά δεν έχει μέγεθος XS.

Φυσικά η συμμετοχή του μετρ της υψηλής ραπτικής στο παιχνίδι δεν είναι αφιλοκερδής. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα η συνεργασία του Καρλ με την Κιμ είναι ιδιαίτερα επικερδής και για τα δύο μέρη, οπότε θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα ακούμε μόνο καλά λόγια από τον ένα για τον άλλον, τουλάχιστον όσο η συνεργασία τους θα είναι σε ισχύ.

Το παιχνίδι Kim Kardashian: Hollywood έχει αποφέρει έσοδα στην διάσημη τηλεπερσόνα των ριάλιτι περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια και είναι η κύρια πηγή εσόδων της δαιμόνιας Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ