OSCARS

Όσκαρ 2018: ο master chef της βραδιάς προτείνει

Όσκαρ 2018: ο master chef της βραδιάς προτείνει

Η 90η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου στο Dolby Theatre στο Hollywood (Los Angeles, California).

300 κιλά εκλεκτού Kobe beef (Miyazaki) θα κοπούν σε φέτες, 1.500 αυγά ορτυκιών θα σπάσουν και περίπου 1.400 φελλοί σαμπάνιας θα ανοίξουν καθώς οι αστέρες του Χόλιγουντ θα γευτούν τις συνταγές του chef Wolfgang Puck μετά την παράδοση των Όσκαρ την Κυριακή στο Λος Άντζελες.

Ο Puck που εδώ και 24 χρόνια επιμελείται το μενού αλλά και τις προετοιμασίες τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ αποκάλυψε την Πέμπτη τις γεύσεις με τις οποίες θα αποπλανήσει του ουρανίσκους του Χόλιγουντ.

"Είμαστε πραγματικά όλοι μας ενθουσιασμένοι" δήλωσε ο 68χρονος Αυστριακός στο Reuters για όλα όσα θα συμβούν στο πάρτι που ακολουθεί μετά την Απονομή των Βραβείων Όσκαρ, στο Governors Ball.

13.000 ποτήρια, 12.000 πιρούνια και κουτάλια, 4.800 μικρά πιάτα, 7.000 μίνι σοκολατάκια Oscar, άφθονο sushi, comfort food (βλ. κοτόπιτα με μαύρη τρούφα ή γεμιστές πατάτες με χαβιάρι) είναι μερικές επιπλέον πληροφορίες που έδωσε στο κοινό ο σεφ για τη βραδιά που η μέθη θα έρθει και με δύο imited edition κρασιά από το οινοποιείο του Francis Ford Coppola, τα Director's Cut Oscars 90th Edition Cabernet Sauvignon & Chardonnay.

Για τη βραδιά θα εργαστούν μέσα και έξω από την κουζίνα περισσότεροι από 1.000 επαγγελματίες της εστίασης.

"Όσο δεν κουράζονται τα Όσκαρ με μένα άλλο τόσο δεν κουράζομαι και εγώ από αυτά" πρόσθεσε χαριτολογώντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ